Perfect in balans als management assistant

Studiedag voor evenwichtige en gedreven professionals

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij voor u opnieuw een boeiende management assistant studiedag.

Ons succesrecept sinds 2002? Sterke sprekers, concrete tips en inspirerende ideeën die u de nodige kracht zullen geven om er stevig tegenaan te gaan! En natuurlijk voor u de uitgelezen kans om te netwerken met collega-assistants.

Vorig jaar mochten we niet minder dan 122 enthousiaste assistants verwelkomen. U komt dit jaar toch ook?

Kracht, evenwicht en plezier

Boost uw mensenkennis   
Al eens stilgestaan waarom u iets op een bepaalde manier doet? En waarom uw managers en collega’s het anders doen? Leer de verschillende gedragsstijlen kennen én… erop inspelen!


Haal kracht uit verschillen

Samenwerken kan complex zijn als collega’s intens verschillen… Abrupte botsing? Of komt de wind uit de verkeerde richting? Train erop! Dan cruiset u er straks vlotjes voorbij.


Connect! Leer verbindend communiceren

Kunt u zeggen waar het op staat zonder anderen tegen u in het harnas te jagen? Versterk uw communicatieskills en leer uw boodschap brengen met effect.


Go digital

Kent uw kantoor grenzen? Gooi ze overboord en leer snel en efficiënt samenwerken via de cloud. Ontdek de voordelen van file sharing apps, cloud-gebaseerde workflow en real time samenwerken.


Vind uw evenwicht

Maak komaf met hectische dagen zonder toe te komen aan wat u écht wou doen. Breng uw energie terug in evenwicht met slimme tips en leer combineren. Zo blinkt u straks uit in de moeilijke oefening van work-life-integratie.

Uw resultaten

Optimaliseer uw skills

De hele dag lang delen toptrainers hun nieuwste inzichten, een hoop tips en massa’s tools die uw leven heel wat eenvoudiger maken. Zo loopt uw carrière straks op wieltjes.

Deel met uw collega’s

U komt uiteraard niet alleen. De hele dag kunt u ongedwongen ervaringen, weetjes en raad uitwisselen met de mensen die u het best begrijpen: uw collega-management assistants!

Ga meteen aan de slag

We gaan verder dan mooie theorieën en verhelderende tactieken. Onze concrete tips zijn werkvloer-proof. U voelt, ziet en merkt meteen het verschil. Ready, set, go!

Boost uw motivatie

Zo’n studiedag is eigenlijk als een hoorn des overvloeds. Een bron van inspiratie, nieuwe contacten en energie. Net wat u nodig hebt om the extra mile te gaan.

Sta in de spotlights

Deze dag draait om management assistants. U dus. Wij zorgen voor interessante sprekers, wat lekkers en een leuke omgeving. U hoeft enkel te genieten en te absorberen.

Programma

08:30 - 09:00
Onthaal
09:00 - 09:15
Verwelkoming door Pieter Embrechts
09:15 - 10:15

Boost uw mensenkennis

Eric Van Camp
10:15 - 10:45
Pauze
10:45 - 12:00

Haal kracht uit verschillen

Emilie Depuydt
12:00 - 13:00
Lunch
13:00 - 14:30

Connect! Leer verbindend communiceren

Kirsten De Coninck
14:30 - 15:00
Pauze
15:00 - 16:00

Go digital

Bouke van Kleef
16:00 - 16:45

Vind uw evenwicht

Annemie Clement
16:45 - 17:00
Afsluiter door Pieter Embrechts

Getuigenissen

  • “Deze studiedag geeft je, ondanks het feit dat je de job reeds jaren doet, toch steeds extra expertise en helpt je zo je job dankzij de ervaring van de docenten net dat ietsje vlotter te beheersen. Goed georganiseerde dag en in deskundige handen van een vlotte aimabele gastheer die het schitterend deed. “
    C. De Creane, Fabricom nv
  • “Het is verrijkend op geregelde tijdstippen bij te bronnen buiten de omgeving van het dagdagelijks werk in een opleiding die zich focust op de kerntaak van de functie.“
    M. Croes, Waterwegen en Zeekanaal NV
  • “Vond het een aangename dag waar ik veel van heb opgestoken. Doet ook deugd om mensen te ontmoeten met dezelfde job en ervaringen. Was heel leuk om info en ervaringen te delen. Ik zou zeggen doe zo verder!”
    V. Bolsens, Herbosch-Kiere

Haal inspiratie uit onze blog

smaoznb_blog

Management assistants worden bedolven onder meer taken en alsmaar sneller evoluerende projecten. Dat is alvast één trend in de ontwikkeling van uw functie. Welke andere ontwikkelingen komen er nog op u af? Ontdek ze hier. 

Docent(en)

cr-01842254

Annemie Clement

Zelfs met een intensieve job, twee kinderen en een actief sociaal leven lukt het Annemie Clement om overal de tijd voor te nemen. Haar geheim? De regie over haar gedachten, energie en agenda in eigen hand houden. Annemie verklapt u hoe dat kan. Zo'n gestroomlijnde planning had u nog nooit.

cr-01842267

Pieter Embrechts

Eén ding is zeker: u vertoeft ook in 2017 in goed gezelschap! Dit jaar is het de beurt aan Pieter Embrechts, een man van juiste woorden, om zeer taalvaardig deze dag in te zetten, aan elkaar te binden en af te sluiten. Pieter Embrechts is als ervaren performer de geknipte gastheer om u door de dag te loodsen. Dat doet hij met plezier én kennis van zaken: Pieter weet zelf als geen ander hoe het evenwicht te bewaken – zowel op het podium als op televisie. Een man van vele talenten, tonnen energie en charisma. Net wat u verwacht van een gastheer!

cr-00152129

Eric Van Camp

Al meer dan 15 jaar loopt Eric Van Camp heel België af om soft skills van managers en medewerkers te trainen. Door hen inzicht te geven in patroongedrag, leervermogen en coaching slaagt deze trainer erin collega's beter te doen samenwerken. Wedden dat Eric's pragmatische aanpak u ook zal inspireren?

cr-01806084

Bouke van Kleef

Pen en papier heeft Bouke van Kleef nooit op zak. Deze personal trainer en adviseur zweert bij papierloos werken, digitaal vergaderen en de nieuwste apps voor op de werkvloer. Hij toont u hoe u het beste uit uw kantooromgeving kunt halen, zonder het menselijke uit het oog te verliezen. En hoe u slimmer kunt werken op kantoor.

cr-00004946

Emilie Depuydt

U dacht dat geluk puur toeval was? Daar denkt Emilie Depuydt anders over. Gelukkig zijn hebt u zelf in de hand. En het is haar missie om u dit aan te leren. Daarvoor grijpt deze personal coach terug naar de basics van NLP en haar ervaringen als sales manager.

Emilie Depuydt, trainer en coach, Linkpower

cr-00169062

Kirsten De Coninck

Dat het menselijke ook op de werkvloer primeert, leerde Kirsten De Coninck als leidinggevende van change projecten in de ICT-wereld. Haar motto? Dat we elkaar eerst moeten begrijpen om het beste in elkaar naar boven te halen. Haar communicatietrainingen - gebouwd op dit principe - maakten al ontelbaar veel werknemers heel wat gelukkiger.

Praktische informatie

Prijs: 620 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Partner(s)

Inschrijven