Perfect in balans als management assistant

Studiedag voor evenwichtige en gedreven professionals

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij voor u opnieuw een boeiende management assistant studiedag.

Ons succesrecept sinds 2002? Sterke sprekers, concrete tips en inspirerende ideeën die u de nodige kracht zullen geven om er stevig tegenaan te gaan! En natuurlijk voor u de uitgelezen kans om te netwerken met collega-assistants.

Vorig jaar mochten we niet minder dan 122 enthousiaste assistants verwelkomen.

U komt dit jaar toch ook?

Kracht, evenwicht en plezier

Boost uw mensenkennis   
Al eens stilgestaan waarom u iets op een bepaalde manier doet? En waarom uw managers en collega’s het anders doen? Leer de verschillende gedragsstijlen kennen én… erop inspelen!


Haal kracht uit verschillen

Samenwerken kan complex zijn als collega’s intens verschillen… Abrupte botsing? Of komt de wind uit de verkeerde richting? Train erop! Dan cruiset u er straks vlotjes voorbij.


Connect! Leer verbindend communiceren

Kunt u zeggen waar het op staat zonder anderen tegen u in het harnas te jagen? Versterk uw communicatieskills en leer uw boodschap brengen met effect.


Go digital

Kent uw kantoor grenzen? Gooi ze overboord en leer snel en efficiënt samenwerken via de cloud. Ontdek de voordelen van file sharing apps, cloud-gebaseerde workflow en real time samenwerken.


Vind uw evenwicht

Maak komaf met hectische dagen zonder toe te komen aan wat u écht wou doen. Breng uw energie terug in evenwicht met slimme tips en leer combineren. Zo blinkt u straks uit in de moeilijke oefening van work-life-integratie.

Uw resultaten

Optimaliseer uw skills

De hele dag lang delen toptrainers hun nieuwste inzichten, een hoop tips en massa’s tools die uw leven als Management Assistent heel wat eenvoudiger maken. Zo loopt uw carrière straks op nagelnieuwe wieltjes.

Deel met uw collega’s

Want u komt uiteraard niet alleen. De hele dag kunt u ongedwongen ervaringen, weetjes en raad uitwisselen met de mensen die u het best begrijpen: uw collega-management assistants!

Ga meteen aan de slag

We gaan verder dan mooie theorieën en verhelderende tactieken. Onze concrete tips zijn werkvloer-proof. U voelt, ziet en merkt meteen het verschil. Ready, set, go!

Boost uw motivatie

Zo’n studiedag is eigenlijk als een hoorn des overvloeds. Een bron van inspiratie, nieuwe contacten en energie. Net wat u nodig heeft om the extra mile te gaan.

Sta in de spotlights

Deze dag draait om management assistants. U dus. Wij zorgen voor interessante sprekers, wat lekkers en een leuke omgeving. U hoeft enkel te genieten en te absorberen.

Programma

08:30 - 09:00
Onthaal
09:00 - 09:15
Introductie door Pieter Embrechts
09:15 - 10:15

Boost uw mensenkennis

Eric Van Camp
10:15 - 10:45
Pauze
10:45 - 12:00

Haal kracht uit verschillen

Emilie Depuydt
12:00 - 13:00
Lunch
13:00 - 14:30

Connect! Leer verbindend communiceren

Kirsten De Coninck
14:30 - 15:00
Pauze
15:00 - 16:00

Go digital

Bouke van Kleef
16:00 - 16:45

Vind uw evenwicht

Annemie Clement
16:45 - 17:00
Aflsuiter door Pieter Embrechts

Haal inspiratie uit onze blog

smaoznb_blog

Management assistants worden bedolven onder meer taken en alsmaar sneller evoluerende projecten. Dat is alvast één trend in de ontwikkeling van uw functie. Welke andere ontwikkelingen komen er nog op u af? Ontdek ze hier. 

Docent(en)

cr-01842254

Annemie Clement

Annemie Clement, Work Life Balance Opleiding en Coaching

cr-01842267

Pieter Embrechts

Pieter Embrechts

cr-00152129

Eric Van Camp

Eric Van Camp, Atmilestone - Learning Needs Results

cr-01806084

Bouke van Kleef

Bouke van Kleef is directeur van AVK | Innovatie > Training > Advies. Daarnaast is hij trainer, innovatiecoach en onafhankelijk adviseur op het gebied van slimmer werken op kantoor. In de afgelopen jaren heeft Bouke aan veel innovatieve projecten gewerkt op het gebied van effectiever en efficiënter werken op kantoor. Vanuit zijn passie voor kantoor-productiviteit verzorgt hij regelmatig trainingen over digitaal werken, van tool tot en met de menselijke kant van papierloos werken. Onderwerpen van zijn expertise zijn, onder andere, papierloos werken, digitaal vergaderen, e-mail minderen, modern timemanagement, omgaan met techno-stress, digitale vaardigheden, Office365, Het Nieuwe Werken en SharePoint. Mede dankzij zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

cr-00004946

Emilie Depuydt

Emilie Depuydt werkt als communicatietrainer en personal coach. Als gecertificeerd NLP-trainer heeft zij heel wat ervaring met NLP in een businesscontext, zowel in commerciële context als in het werken met mensen. Zij gaat voor een no-nonsenseaanpak en het geloof in de kracht van ieder individu. In haar trainingen beoogt ze een win-winsituatie met veel respect voor ieder individu en zijn omgeving.

cr-00169062

Kirsten De Coninck

Kirsten De Coninck, iLean

Praktische informatie

Prijs: 620 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Partner(s)

Inschrijven