Doelstellingen

De groei van het aantal Instagram gebruikers is spectaculair! Met meer dan 400 miljoen gebruikers en 80 miljoen foto’s per dag is Instagram uitgegroeid tot één van de grootste sociale netwerken ter wereld.

Zowel voor persoonlijke als voor businessdoeleinden! Wilt u van start gaan met Instagram of inzicht krijgen hoe u deze tool inzet voor branding, engagement, traffic en uw online reputatie? Dan is deze workshop voor u.

Instagram: meer dan ooit als business marketingtool

Instagram kan op verschillende manieren succesvol zijn, als persoonlijke of zakelijke marketingtool. Meer en meer bedrijven vinden de weg naar Instagram. Het belangrijkste is dat u uw doelstellingen en doelgroep voor ogen houdt en dat u bedenkt hoe Instagram een rol kan spelen binnen uw actieplan. Aan de hand daarvan kunt u bepalen hoe Instagram kan bijdragen aan uw online uitstraling.

Pluspunten

Deze interactieve workshop toont u op een pragmatische en concrete manier wat de meerwaarde van Instagram kan zijn voor uw marketingmix.

U gaat ook concreet zelf aan de slag met uw profiel waardoor u meteen als een pro kan gaan ‘Socializen & Engagen’ met uw doelpubliek!

Uw resultaten

 • U kunt Instragram gebruiken als een relevante marketingtool.
 • U weet waar u de beste foto’s kan kiezen of hoe u ze kan maken.
 • U bent een volwaardig Instagram gebruiker.

Bestemd voor

 • communicatie- en marketingmedewerkers
 • communitymanagers
 • startende social media managers
 • conversation managers

Programma

 1. Instagram: de impact, het gebruiksgemak en de snelheid

 2. Het opstarten van een Instagramaccount

 3. Voor- en nadelen van Instagram in vergelijking met andere social media toepassingen

 4. Instagram als organische bron voor andere social mediatoepassingen

 5. De rol van hashtags

 6. Hoe bepaalt u de meest geschikte visuele content?

 7. Hoe ontwikkelt u een geprivilegieerde relatie met uw volgers?

 8. Het nut van adverteren op Instagram

 9. Aan de slag met uw eigen Instagram profiel

Docent(en)

Christoph Ruys

Visual consultant Christoph Ruys is specialist in visual marketing. Hij leidt het bureau Icons & Kings en inspireert, coacht en implementeert visuele concepten en strategieën in opdracht van binnenlandse en buitenlandse ondernemingen.

Praktische informatie

Prijs: 768 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Extra:

Breng een tablet of smartphone mee naar de workshop zodat we op een interactieve manier resultaten kunnen bereiken. Bij voorkeur is de Instagram app al geïnstalleerd.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven