Investeer twee dagen en krijg een beter inzicht in hoe u met uw tijd omgaat. U leert de principes van professioneel time management en gaat uw nummer 1 tijdsrover, uw mailbox, daadkrachtig te lijf. Praktische tips en technieken leren u hoe u uw hoofd en uw mailbox leeg maakt. Na de training legt u duidelijke prioriteiten en hebt u het prettige gevoel van herwonnen controle over uw werk.

Uw resultaten

 • U krijgt nieuwe inzichten in uw manier van werken en de prioriteiten in uw takenpakket.
 • U onderscheidt dringend en belangrijk.
 • U herkent tijdsrovers en gaat er assertief mee om.
 • U leert realistische planningen opmaken.
 • U gebruikt veel meer tools in Outlook die u het leven en werk vergemakkelijken.

Bestemd voor

Deze training is bestemd voor elke professional die zijn tijd en zijn mailbox onder controle wilt houden. Een basiskennis van MS Outlook (e-mails verzenden en ontvangen) wordt verondersteld.

"

Heel veel praktische voorbeelden maken je duidelijk waar de 'tijdsdieven' zitten. Maar je krijgt ook heel wat praktische tips hoe je hiermee moet omgaan. Beide docenten maken de les boeiend.

"
Benny Voortmans, proces engineering manager, Radiant Color
"

Expertise en enthousiasme docent is zeer aangenaam. Mensen die vakgebied zeer goed kennen. Veel bruikbare tips.

"
Toon Monbaliu, dossierbeheerder, FWO Fonds Wetenschappenlijk Onderzoek
"

Het leren beseffen wat al dan niet belangrijk is voor jouw job en ons laten nadenken over onze job en manier van werken zijn volgens mij de sterkste punten, samen met de praktische tips voor outlook.

"
Chantal Catfolis, executive assistant, SAP Belgium
"

Deze opleiding gaf me, totaal onverwacht, een aantal inzichten in mezelf. Zo kon ik ook een aantal leerdoelen bepalen die ik momenteel met veel enthousiase omzet in de praktijk. Tijdsvreters herken ik voortaan tijdig en ik wéét nu hoe ik ze moet stoppen. En zo krijg ik eindelijk meer tijd voor... mezelf!

"
Liesbeth Verdonck, administration & communication, Umicore
"

Zeer goede opleiding die je verplicht om twee dagen na te denken over de manier waarop je met je, vaak te weinig, tijd omgaat en tegelijk toont hoe je technologie daarbij kan laten helpen.

"
Pascal Marroyen, life cycle manager, Siemens

Programma

Dag 1

Time management: principes en technieken

 • De kerstboomfilosofie
 • Uw activiteiten en tijdsbeheer analyseren aan de hand van boordtabellen
 • Inzicht in de 3 soorten tijd
 • Dringend van belangrijk onderscheiden in uw planning
 • De belangrijkste tijdrovers en hoe u ze aanpakt

Dag 2

Tips en tools voor time management met MS Outlook

 • Uw mails efficiënter beheren
 • Agenda bijhouden
 • Vergaderingen plannen
 • Rondvragen doen
 • Taken bijhouden

Docent(en)

Kathy Audenaert

Kathy Audenaert, IT-trainer, Xylos Brussel

Rudi Cranshoff

Rudi Cranshoff is senior trainer-consultant bij Kluwer Opleidingen en brengt mensen tot groei op het vlak van management, persoonlijke en interpersoonlijke vaardigheden en leidinggeven. Hij deed een rijke ervaring op in de internationale marketing- en de hrm-afdeling bij Janssen Pharmaceutica, om vervolgens zijn carrière uit te bouwen als een professioneel en veelgevraagde trainer-consultant. Rudi Cranshoff legt in zijn trainingen het hoofdaccent bij de deelnemers en hun leerproces. Zijn dynamische aanpak stimuleert deelnemers om een individueel actieplan op te maken met concrete verbeterpunten, geformuleerd in meetbare termen.

Praktische informatie

Prijs: 1 430 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner(s)

Inschrijven