Waar zijn die vingers?

Doe enthousiast mee tijdens het Skills Festival!

Eén dag, drie podia, dertien toptrainingen. Afgesloten met een optreden van Team Latino.

Het Skills Festival is anders dan andere opleidingsdagen want …

… we doen niet aan saaie powerpoints

Skillstrainingen zijn interactieve bedoeningen, waar u gerust actief aan mag deelnemen. U zwijgt toch ook niet als uw favoriete band uw lievelingsliedje inzet?

… u krijgt een best-of-the-best van alle trainers

We kiezen bewust voor korte, gebalde sessies. Zo kunt u van alles een graantje meepikken en op één dag heel wat extra skills toevoegen. Precies zoals bands op de Werchter-weide ook alleen hun greatest hits spelen.

… ideaal voor de teamspirit

Een dagje er tussenuit met uw collega's om samen extra skills te leren in een festivalsfeer met de nodige fun dat boost gegarandeerd de motivatie!

… deze dag eindigt met cocktails en muziek

U maakt de drankjes trouwens zélf na uw laatste trainingssessie. Een ideaal moment om wat na te praten met nieuwe kennissen en trainers die u écht geboeid hebben.

Verdeel uw aandacht over drie fantastische podia

THE EFFICIENCY STAGE

Perfecte beats en niet-te-missen klassiekers.

Slimmer werken? Zonder stress? En zonder dat je brein gekke bokkesprongen maakt terwijl je écht wel gefocust zou moeten doorwerken? Dat kan je gewoon leren. One-two-three-four!

THE CREATIVITY ROOM

Up-and-coming nieuwkomers en verrassende stijlen

Altijd graag de collega-met-de-verrassende-ideeën geweest? Degene die problemen omtovert in oplossingen en zelfs de stroefste manager tot een ja overtuigt? Rock on!

 

THE DIGITAL MARQUEE

Onvervalste techno en briljante deejays

Komaf met techno-stress? Pootjebaden in het water van nieuwe tools zoals Slack en Trello? Volop voor digitale samenwerking kiezen (ook al durft u nog niet goed)? Hit it!

Programma

08:30 - 09:30
Ontvangst
09:30 - 10:15

Werken met hart en ziel. Bouwstenen voor een Great Place to Work

Wouter Torfs, CEO, Schoenen Torfs
10:20 - 11:30

Slimmer werken in plaats van harder werken

THE EFFICIENCY STAGE

Lieve Woutters

Maak van elk probleem een oplossing

THE CREATIVITY ROOM

Henri Breuls

Slim omgaan met technologie - weg technostress

THE DIGITAL MARQUEE

Bouke Van Kleef
11:30 - 11:45
Break
11:45 - 12:55

Baas over je brein

THE EFFICIENCY STAGE

Isabel De Clercq

Getting to yes. De anatomie van bemiddelen.

THE CREATIVITY ROOM

Paul Cools

Digitaal samenwerken

THE DIGITAL MARQUEE

Bouke van Kleef
12:55 - 14:00
Lunch
14:00 - 15:10

Beter omgaan met uw stress

THE EFFICIENCY STAGE

Ann-Caroline Roymans

Out of the box denken en terug

THE CREATIVITY ROOM

Dirk De Boe

Digitale Efficientie & Digital Workplace

THE DIGITAL MARQUEE

Gregory Janssens
15:15 - 16:25

Tai chi workshop

Taichi (Qigong)

Cocktail workshop

Trouble Shakers

Fun with drones

Dronefun
16:30 - 21:00

Sluit deze leerrijke dag af met een drankje aan onze summer bar, lekker eten aan één van onze foodtrucks, dans de avond in op de tonen van Team Latino en DJ.

Tomek Joos

Docent(en)

Isabel De Clercq

Isabel De Clercq is Trendcatcher, Firestarter en Keynote Speaker bij Wolters Kluwer. Haar passies zijn de boeiende interacties tussen mensen, merken, sociale media en organisatorische veranderingen. "Working out loud" is haar motto, en ze deelt graag en vaak haar kennis, ideeën en inzichten via sociale media.

cr-01829798

Dirk De Boe

Dirk De Boe is innovatie- en creativiteitsexpert en helpt organisaties en hun mensen om creatief te denken. Hij heeft als ingenieur lang in de industrie gewerkt, in de automobielsector en in de consumentenelectronica. Hij was achtereenvolgens ontwikkelaar, projectleider, teamleider en innovatiemanager. Als zelfstandige is hij zowel actief in de industrie als in de dienstensector. Hij doceert ook het vak Ondernemen aan de Hogeschool Gent. Dirk zijn sessies zijn dynamisch, interactief, praktisch en bevatten heel veel tips die u meteen in uw werk kunt toepassen.

Henri Breuls

Henri Breuls is zelfstandig consultant, gespecialiseerd in hr-interim-management, organisatieadvies en lean management. Voordien had hij diverse managementfuncties in de gezondheidszorg, de dienstensector en de luchtvaartsector. Zijn aanpak: een mix van doorleefde praktijk en theorie. Vanuit zijn ervaring doorspekt hij de trainingen met levensechte voorbeelden en cases.

cr-00092840

Lieve Woutters

Lieve Woutters traint en coacht al twintig jaar. Haar expertise is het helpen ontwikkelen en versterken van competenties die te maken hebben met zelfmanagement, efficiënt en resultaatgericht werken. Ze is een enthousiaste en resultaatgerichte teamspeler. Met haar ondersteunende houding helpt ze haar deelnemers om hun werkgewoonten aan te passen en structurele veranderingen te realiseren.

cr-01835943

Paul Cools

Paul Cools, advocaat, Laon Lawyers

cr-01806084

Bouke van Kleef

Pen en papier heeft Bouke van Kleef nooit op zak. Deze personal trainer en adviseur zweert bij papierloos werken, digitaal vergaderen en de nieuwste apps voor op de werkvloer. Hij toont u hoe u het beste uit uw kantooromgeving kunt halen, zonder het menselijke uit het oog te verliezen. En hoe u slimmer kunt werken op kantoor.

Ann Caroline Roymans

Ann Caroline Roymans, trainer, coach en therapeute, 361°

cr-01843298

Gregory Janssens

Gregory Janssens, expert in digitale efficiëntie, i-Greg - Your Guide in Digital Efficiency

cr-01846631

Wouter Torfs

Wouter Torfs, Torfs

Praktische informatie

Prijs: 636 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Inschrijven