Digitale efficiëntie? Vanaf nu altijd!

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee je taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Met welke software werk je met jouw internationale collega's op één document? En hoe krijg je in een mum van tijd jouw to do's en jouw projecten gepland in de cloud? Tijdens dit hands-on congres ontdek je verrassende en direct inzetbare tools, waaronder Slack, Trello, Office 365, OneNote en nog veel meer.

Gaat het enkel over de tools? Nee, absoluut niet.

We sluiten deze dag af met enkele inspirerende sessies die je helpen om tot een gezonde digitale mindset te komen.

Learning by doing

We voorzien voor jou een Windows Surface. Je oefent tijdens elke sessie real-time.

 

Kies uit 12 sessies

Ga je voor Microsoft? Google? Of the ones to watch? Kies enkel die workshops die voor jou het meest relevant zijn.

Enige digitale kickstart in België

Het eerste congres waar praktisch gebruik centraal staat. Geen abstracte theorieën over digital transformatie.

Doelgroep

Deze dag is bedoeld voor elke moderne professional die:

  • zich verliest in de hoeveelheid digitale online tools
  • online tools vanaf nu efficiënt wil inzetten
  • op zoek is naar tools die zijn/haar dagelijks werk kunnen ondersteunen of vergemakkelijken

Programma

Werk je voornamelijk met Microsoft tools? Wil je de mogelijkheden van de Google apps wat meer in detail testen? Of benieuwd naar enkele populaire & opkomende online tools? Stel zelf je mix samen uit de ‘Microsoft tools’, ‘Google Tools’ of ‘The ones To Watch’.

Per track zoomen we trouwens in op een ander aspect:

  • Communication: tussen 10:30 – 12:00u
  • Collaboration: tussen 13:00 – 14:30u
  • Coordination & Planning: 14:30 – 16:00u
  • Awareness & Mindset: 16:15 – 17:15u
09:30 - 10:30

Plenaire openingssessie: Anders werken, transities in samenwerking

Bouke van Kleef
10:30 - 12:00

The Paperless Office: OneNote

Microsoft Tools

Wouter van Betten

Efficiënt communiceren met G-Suite : Gmail, Hangouts en Google Docs

Google Tools

Peter Daneels

Facebook professional: versterk je interne communicatie en teamspirit

The ones to watch

Elke Dauwen
12:00 - 13:00
Lunch
13:00 - 14:30

Samenwerken & documenten delen in O365

Microsoft Tools

Bouke van Kleef

Beter samenwerken met Google Drive

Google Tools

Peter Daneels

Plan je taken & die van je team met Trello

The ones to watch

Tom Devos
14:30 - 16:00

Chatten als een professional met MS Teams

Microsoft Tools

Wouter van Betten

Hou een fijn overzicht met Google Agenda en tasks

Google Tools

Peter Daneels

Verlicht je inbox en communiceer met je team via Slack

The ones to watch

Tom Devos
16:00 - 16:15
Pauze
16:15 - 17:15

Technostress: Laat techniek voor je werken in plaats van dat jij werkt voor je techniek.

Bouke van Kleef

Uw digitale efficiëntie

Gregory Janssens

Ben jij GDPR proof? Hoe is het met jouw security awareness?

Michiel van der Arend

Docent(en)

cr-01832148

Tom Devos

Tom Devos is een ondernemer uit het Hageland, met een passie voor digitaal en customer experience. Gedurende zijn studentenjaren startte hij succesvol zijn eigen internetbureau voor de KMO-markt. Met een tussenstop in de consultancy voor grote organisaties, draaide Tom mee in grote en kleine ICT-projectorganisaties als Business Architect en Project Manager. Vandaag is Tom oprichter en zaakvoerder van Intago, en helpt hij organisaties met het uitstippelen van de Digitale Strategie en het opvolgen van Digitale Transformatietrajecten, met oog voor een prachtige Customer Experience.

cr-01843298

Gregory Janssens

Gregory Janssens is geboeid door en expert in digitale efficiëntie. Na 10 jaar head of sales bij Nokia Benelux verstevigde hij zijn digitale kennis bij Ingenico (Tunz.com) en uiteindelijk als e-commerce consultant bij Bpost. Sindsdien deelt Gregory elke dag zijn passie en kennis. Hij traint jaarlijks zo'n 800 mensen efficiënter om te gaan met hun digitale tools. Als keynote spreker engageert hij zijn passie om de aanwezigen ervan te overtuigen dat de digitale revolutie een opportuniteit is voor ons allemaal. Zijn klanten zijn zelfstandigen, banken en andere multinationals in transformatie.

cr-01839690

Peter Daneels

Peter is passioneel en erg enthousiast als het over de Google toolset gaat. Zozeer zelfs dat hij in 2010 zelfstandige werd en er een eigen bedrijf rond startte (DANSC). Vandaag helpt Peter sales- en marketingprofessionals (en andere kenniswerkers) om efficiënter én effectiever te werken en verkopen met de hulp van technologie. Peter geeft zelf nog regelmatig Google Apps for Work trainingen bij kleine en grote organisaties in de Benelux.

cr-00008068

Wouter van Betten

Wouter van Betten is gecertificeerd Microsoft Master Instructor. Hij geeft al meer dan tien jaar software-opleidingen voor bedrijven als Telenet, KBC, De Lijn, … Zijn heldere en pasklare uitleg wordt door de deelnemers enorm geapprecieerd.

cr-01806084

Bouke van Kleef

Bouke van Kleef is directeur van AVK | Innovatie > Training > Advies. Daarnaast is hij trainer, innovatiecoach en onafhankelijk adviseur op het gebied van slimmer werken op kantoor. In de afgelopen jaren heeft Bouke aan veel innovatieve projecten gewerkt op het gebied van effectiever en efficiënter werken op kantoor. Vanuit zijn passie voor kantoor-productiviteit verzorgt hij regelmatig trainingen over digitaal werken, van tool tot en met de menselijke kant van papierloos werken. Onderwerpen van zijn expertise zijn, onder andere, papierloos werken, digitaal vergaderen, e-mail minderen, modern timemanagement, omgaan met techno-stress, digitale vaardigheden, Office365, Het Nieuwe Werken en SharePoint. Mede dankzij zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.

Elke Dauwen

Elke Dauwen is een enthousiaste, doch stevige nieuwkomer in de wereld van Marketing en Social Media. Na haar studies Marketing ging Elke aan de slag als Marketing & Sales Officer bij Intago. Vandaag adviseert Elke KMO's en Multinationals in het opzetten van hun content en social media strategie, en begeleidt ze ondernemingen naar een klantgerichte digitale transformatie. Als echt digital native combineert de ze kracht van nieuwe digitale media met onderbouwde marketingtechnieken om zo een sterk marketingresultaat neer te zetten. Gooi daar bovenop nog een hele hoop enthousiasme en je hebt de ideale coach om ook jou te begeleiden naar een sterke digitale marketing.

Michiel van der Arend

Michiel is een enthousiaste trainer van AVK | Innovatie > Training > Advies. Door zijn jarenlange ervaring in het geven van trainingen digitale vaardigheid & tools is hij in staat om snel en efficiënt kennis over te dragen, waarbij vooral de alledaagse praktijk op de voorgrond staat. Dit blijkt ook uit de vele positieve evaluaties van zijn cursisten na afloop van een training. Zijn kennis van de verschillende Office pakketten gebruikt hij ook bij het ontwikkelen van materiaal voor de AVK e-Learning portal, waarbij vooral praktijkvoorbeelden en tips- en tricks worden aangeboden.

Praktische informatie

Prijs: 450 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Partners

Inschrijven