Hebt u u ook al wel eens afgevraagd wat u in de vergadering zit te doen? Kon dit niet per e-mail opgelost worden? Of net omgekeerd, een hele 'mailchain' met een vraag die beter met een snelle, goed georganiseerde vergadering was aangepakt? Succesvolle meetings organiseren en weten wanneer dit te doen is een vak apart. Leer de juiste meetingvorm voor uw type meeting kiezen. Gekoppeld aan het juiste kanaal: face to face, conference call, … Bepaal een slimme meetingagenda en garandeer een onberispelijke nazorg voor uw vergadering.

In deze opleiding komen op een halve dag de verschillende typen en vormen aan bod, do's-and-don'ts en zoomen we in op de verschillende platformen die gebruikt kunnen worden.

Uw resultaten

Na deze opleiding :

  • kiest u het juiste medium voor uw vergadering: teleconference, videoconference, 'echte' meeting.
  • leert u uw boodschap/agenda te matchen met het juiste vergaderkanaal.
  • weet u welke digitale platformen er als alternatief voor de klassieke meeting bestaan.

Bestemd voor

Wilt u kostbare werktijd besparen? Dan is deze opleiding ook voor u heel interessant.

Programma

Op het programma:

  • de noodzaak van vergaderen bepalen en het juiste kanaal kiezen in functie van uw agenda of boodschap
  • meetings: van noodzakelijk kwaad naar doeltreffend vergaderen, over de verschillende kanalen heen
  • organisatie: welke voorbereiding en structuur afhankelijk van de vergadervorm
  • digitale platformen: voor- en nadelen

Docent(en)

Ronny Frickx

Ronny Frickx bouwde zijn people skills op als lijnmanager, hr-director en COO in een multinationale omgeving. Als freelancetrainer en consultant begeleidt hij managers en teamleiders naar krachtig leiderschap en een sterkere communicatie. En coacht hij hen bij changemanagement en strategie-implementatie.

Praktische informatie

Prijs: 399 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven