Naar jaarlijkse traditie organiseert Kluwer Opleidingen de ‘Dag van de Douane’ op 14 december 2017 in Bluepoint Antwerpen.

Ook dit jaar krijgt u de meest brandende topics voorgeschoteld door een team van experten uit de douanesector. Zowel privéspelers als ambtenaren komen verschillende topics toelichten vanuit hun werkperspectief.

Programma

We werken momenteel nog hard aan het programma.  Het wordt zeer binnenkort online gezet. U kunt u wel al inschrijven. Onze klantendienst contacteert u in de loop van september om uw keuze qua workshops door te geven.

Wilt u liever op de hoogte gehouden worden van zodra het programma finaal is? Dat kan ook. Vul dan dit formulier in.

Docent(en)

Freddy Pirron

Freddy Pirron is zelfstandig consultant in douanewetgeving. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring in de douanematerie. Freddy is voorzitter van het Douaneplatform en is ook lid van het IAB. Hij treedt regelmatig op als spreker tijdens opleidingen over Belgische en Europese douanetopics.

Sfeerbeelden

Wat zeggen onze klanten?

"

Professionele benadering over de hele lijn.

"
Jos Claessens, douanezaken, Power Tools Distribution
"

Professionele benadering over de hele lijn.

"
Jos Claessens, douanezaken, Power Tools Distribution
"

Je krijgt een betere toekomstvisie van waar het hele douanegebeuren naar toe gaat. De praktijkvoorbeelden illustreren goed waar het fout loopt. Door de aanwezigheid van douane-experts worden er ook gerichte vragen gesteld en antwoorden gegeven. Geen onnodige tijd gaat verloren. Voor ons was deze opleiding zeker voor herhaling vatbaar en de investering waard!

"
Dorothy Verthé, salesmanager, Customs IT
"

Deze studiedag heeft mij op het gepaste ogenblik een zeer performante en proactieve duiding en inzicht bezorgd, die ik in de praktijk wil aanwenden om o.a. het AEO-project op te starten. Het seminar beantwoordt derhalve volledig aan mijn verwachtingen en de getuigenissen met praktijkervaringen hebben dit duidelijk onderbouwd.

"
Roger Vermeulen, Customs Coordination Manager, Fabricom
"

De theoretische inhoud en praktische voorbeelden met een verduidelijking van de manier van aanpak zijn belangrijke input voor het bepalen van een Customs & Trade-strategisch plan voor de komende jaren.

"
Carina Callebaut, Customs Management Leader, Becton Dickinson Distribution Center
"

Presentaties vanuit praktijkcases van bedrijven spreken meer tot de verbeelding dan de pure wetgevende context. De raakvlakken tussen de deelnemers en de ideeënuitwisseling zijn hierdoor groter.

"
Tom De Ridder, douane, BASF Antwerpen

Praktische informatie

Prijs: 636 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • Attest permanente vorming IAB Instituut Accountants en Belastingconsulenten (6 lesuren, in aanvraag)
  • Attest permanente vorming BIBF Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (7 lesuren)
  • Attest permanente vorming IBR Instituut van de Bedrijfsrevisoren (6 lesuren, in aanvraag)
  • Attest permanente vorming OVB Orde van Vlaamse Balies (6 J punten, in aanvraag)

Inschrijven

Hou me op de hoogte!

Wenst u liever op de hoogte gehouden te worden van zodra het programma finaal gekend is?  Laat hier dan uw gegevens achter.

 

Contacteer ons