Prezi: en uw presentatie spat van het scherm af

Een presentatie maken, dat doet haast iedereen met PowerPoint. Snel een sjabloon kiezen, wat tekst copy-pasten: en klaar is Kees. Maar die slides zijn vaak statisch en ... saai. Wilt u uw publiek overtuigen van uw verhaal? Dan moet uw presentatie zelf óók overtuigen. En daarvoor is er geen betere tool dan ‘PowerPoint-killer’ Prezi: uw presentatie spat van het scherm af!

Prezi: en uw presentatie is kinderspel

De grootste verschillen tussen een Prezi-presentatie en een PowerPoint-slideshow? Dynamiek en gebruiksgemak. Prezi werkt eigenlijk met één oneindig grote slide, waarop u goochelt met woorden en beelden. U spoelt terug en verandert de volgorde zonder probleem. En ook filmpjes en beelden invoegen, is kinderspel. Trots op uw verfijnde presentatietechnieken? Een Prezi-presentatie deelt u in enkele muisklikken via social media.

Prezi-presentatie: meteen aan het werk!

Uw presentatietechnieken aanscherpen met Prezi? De boeken toe! De opleiding ‘Prezi: uw presentatie met schwung’ zet u meteen aan het werk. De tips en tricks vliegen u om de oren, en u leert uw eerste Prezi-presentatie maken. Uw nieuwe skills neemt u dus onmiddellijk mee naar de werkvloer. Want in een halve dag leert u alle flashy mogelijkheden van Prezi. En uw presentatie? Die verbluft vanaf nu élk publiek.

Uw resultaten

 • U kent de mogelijkheden van het innovatieve Prezi
 • U leert een goede presentatie opbouwen
 • U maakt uw eerste Prezi-tatie
 • U maakt presentaties waarvan uw publiek onder de indruk zal zijn

Bestemd voor

Voor iedereen die presentaties geeft en zelf maakt. En graag eens wil uitpakken met een vernieuwende manier van presenteren.

"

De opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb op een halve dag een duidelijk beeld gekregen van de mogelijkheden van Prezi, een presentatietool om dynamischer, vernieuwend en met meer schwung uit de hoek te komen.

"
Dominiek Lamberts, management assistant, Palm
"

Ik verwachtte om na de opleiding te kunnen starten met het maken van een prezitatie en dat kan ik nu. Doelstelling dus bereikt! Daarnaast gaf de lesgever ook nog heel wat inspiratie rond actuele technieken mee, een sterk extraatje

"
Nadia Pessendorffer, stafmedewerker hr, LCM Landsbond Christelijke Mutualiteiten
"

Duidelijke cursus over de basics. Ook interessant is alle randinfo die de docent wist te geven over andere presenteertools, ... De opleiding heeft me zin gegeven om meer met Prezi te werken en mijn kennis te delen met mn collega's.

"
Tom Ruelle, POS Communication Manager, Decathlon Belgium
"

Heel praktijkgericht. Je kunt onmiddellijk aan de slag met wat je geleerd hebt.

"
Els Dumortier, Senior Banker, KBC Bank
"

Ik was op zoek naar een alternatief voor PowerPoint en meen er één gevonden te hebben met Prezi. Ik had al wel eens een Prezi-presentatie gezien maar had niet verwacht dat het ook voor juridische presentaties bruikbaar zou zijn (waarbij je niet altijd hippe foto's of filmpjes kunt toevoegen), maar ik heb geleerd dat die ook niet nodig zijn om je presentatie leuk te maken. Ook zonder filmpjes en muziek lijkt Prezi voor presentatie een geschikte optie. En ik heb er eindelijk mee leren werken.

"
Lies Planckaert, legal expert, HDP Sociaal Secretariaat

Programma

 • Introductie tot het 'nieuwe presenteren'
 • Goede en slechte voorbeelden van Prezi
 • Verschil gratis versus betaalde versie
 • Aan de slag met Prezi
 • Teksten en stijlen toevoegen
 • Afbeeldingen en YouTube-filmpjes integreren
 • Spelen met plaats: vergroten, roteren, verkleinen
 • Frames en weblinks
 • Pad aanbrengen in Prezi-presentatie
 • Prezi en flash
 • Prezi en social media
 • Prezi en iPad

Docent(en)

Geert Van den Eijnden

Geert Van den Eijnden is sinds 2008 docent Schrijf- en presentatietechnieken aan Thomas More Mechelen. Hij geeft training Prezi & Storytelling en is freelance copywriter bij Raad bij woord.

Praktische informatie

Prijs: 399 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

 • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven