Til uw projectmanagementvaardigheden naar een hoger niveau

Met maar liefst 264 deelnemers was de Dag van de Projectmanager van 7 juni 2017 helemaal uitverkocht! Daarom pakken we dit najaar voor de eerste keer uit met de 'Projectmanagement Workshopdag 2017':

- Hebt u nood om op 1 dag enkele van uw projectmanagementvaardigheden op te frissen en aan te scherpen?
- Hebt u dit voorjaar de Dag van de Projectmanager gemist?
- Was u erbij, maar hebt u de workshops van uw voorkeur gemist omdat ze volzet waren?

We hebben een intensieve hands-on workshopdag samengesteld. Alle workshops worden gegeven door ervaren vakdeskundigen en staan bol van praktijkgerichte take-aways. Kom op 8 december naar de 'Projectmanagement workshopdag 2017' … en laadt volop uw batterijen op om uw projecten in 2018 met kennis van zaken aan te pakken! 

 

1 dag

Alle beste en uitverkochte workshops van het congres dit voorjaar verzameld op 1 dag.

8 workshops

Wissel actief kennis uit tijdens 8 workshops, gebundeld in 2 tracks.

7 PDU's

Verdien met uw deelname dit jaar nog 7 PDU’s om uw PMI-certificaat te behouden.

Getuigenissen - Dag van de projectmanager 2017

"Jaarlijks wederkerend event dat ik al elk jaar bijwoon sinds de eerste editie. Elk jaar opnieuw zeer interessante topics en sprekers en uiteraard een mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten en over Project Management te spreken buiten een kantooromgeving."
Dirk Antonissen, IT Project Manager, Komatsu

"Ik zal in ieder geval volgend jaar terug komen, deze dag is een dag dat ik niet wil missen. Er wordt in iedere sessie voldoende info gegeven om het geheel als positief te evalueren."
Peter Haeghebaert, Domainmanager, ACV-CSC

"Interessante sessies om de horizon wat te verbreden."
Katrien Daems, Project/Quality Manager, NORRIQ

Programma

09:00 - 10:30

Een effectief en gelukkig projectteam dankzij Sociocratie 3.0

Jef Cumps

Digitale tools voor projectmanagers

Tom Devos
10:30 - 10:45
Pauze
10:45 - 12:15

Make your visuals rock

Kirsten De Coninck

Projecten door de bril van het topmanagement

Gentil Noens
12:15 - 13:15
Lunch
13:15 - 14:45

Projecten leiden in zelfsturende teams

Bart Scheenaerts

Sessie in opbouw

Spreker nog te bepalen
14:45 - 15:00
Pauze
15:00 - 16:30

Delegation Poker

Dieter Dehaes

Geslaagde sprint retrospectives

Davy Frederickx en Dries Vleugels

Docent(en)

cr-01822978

Gentil Noens

Gentil Noens is de zaakvoerder van NMI Strategy Consultants. Een onafhankelijk adviesbureau, gespecialiseerd in strategisch managementadvies. Gentil geeft al lang coaching over strategische planning, over BPMN en performancemanagement en over portfolio-, programma- en projectbeheer. Organisaties uit de private en publieke sector schakelen hem in, zoals Actiris, de Tiense Suikerraffinaderij en FOD Justitie.

Dries Vleugels

Dries Vleugels is een Scrum master en Agile Project Manager bij Cegeka. Dries heeft zijn (Agile) ervaring opgebouwd bij Wincor-Nixdorf met verschillende banking ATM projecten in binnen- en buitenland. Momenteel is hij actief bij VDAB als Project Coördinator in een SAFe (large scale agile) omgeving.

cr-01836954

Davy Frederickx

Davy Frederickx is gepassioneerd door de ontwikkeling van software, met meer dan tien jaar ervaring in analyse, implementatie en project management. Hij gebruikt gezond verstand om zaken te realiseren en is op dit ogenblik actief als Agile Project Manager bij Cegeka.

Jef Cumps

Jef Cumps is een beslagen managementcoach die verschillende organisaties ondersteunt in hun transitie naar Lean & Agile. Als Nederlandstalige gecertifieerde SCRUM-coach is hij hét aanspreekpunt voor praktische vragen. Jef is een coach pur sang die telkens weer het beste naar boven haalt bij de mensen met wie, en de organisaties waarmee hij werkt.

cr-01832148

Tom Devos

Tom Devos is een ondernemer uit het Hageland, met een passie voor digitaal en customer experience. Gedurende zijn studentenjaren startte hij succesvol zijn eigen internetbureau voor de KMO-markt. Met een tussenstop in de consultancy voor grote organisaties, draaide Tom mee in grote en kleine ICT-projectorganisaties als Business Architect en Project Manager. Vandaag is Tom oprichter en zaakvoerder van Intago, en helpt hij organisaties met het uitstippelen van de Digitale Strategie en het opvolgen van Digitale Transformatietrajecten, met oog voor een prachtige Customer Experience.

cr-01808335

Dieter Dehaes

Dieter Dehaes is een ervaren Agile coach en trainer. Wat hem boeit is de begeleiding van teams en organisaties in hun overgang naar een cultuur gebaseerd op zelfsturing, zelforganisatie, engagement en gelijkwaardigheid. Daarbij heeft hij bijzondere aandacht voor de veranderende rol van leidinggevenden in een context van medewerkers en teams die alsmaar autonomer werken. Dieter heeft als voormalig teamlead, project-, program-, en interim manager de brede ervaring opgedaan die hij nodig heeft om zich in te leven in de uitdagingen van deze leidinggevenden. Als licensed Management 3.0 facilitator inspireert hij hen en helpt hen heel concreet om nieuw gedrag en nieuwe technieken te implementeren.

Bart Scheenaerts

Bart Scheenaerts, Appelblauwzeegroen - Ascens

cr-00169062

Kirsten De Coninck

Dat het menselijke ook op de werkvloer primeert, leerde Kirsten De Coninck als leidinggevende en coach in change projecten in de ICT-wereld. Haar motto? Dat we elkaar eerst moeten begrijpen om het beste in elkaar naar boven te halen. Als trainer geeft zij communicatie en creativiteitsopleidingen zoals mindmapping en visual facilitation. Kirsten is ook gecertificeerd coach.

Praktische informatie

Prijs: 760 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Maak gebruik van onze teamkorting en breng uw collega's mee: 20 % korting voor de tweede persoon, 30 % voor de derde, 40 % voor de vierde. Vanaf de vijfde collega betaalt u maar de helft.

Inschrijven