Projectmanagement is meer dan plannen alleen!

U wordt regelmatig betrokken bij het opstarten en uitwerken van nieuwe projecten? U wilt met meer kennis van zaken uw projecten aanpakken? Of u wilt uzelf ontwikkelen tot professioneel project manager?

De slaagkansen van een project hangen zeer sterk af van de cohesie in het projectteam, maar ook het duidelijk stellen van het doel, het begrip van de context, het beheer van de kosten en tal van andere cruciale factoren. Het modulair programma "Projectmanagement van A tot Z" biedt u alle bouwstenen om al uw projecten beter te structureren, te begeleiden en tot een goed einde te brengen!

De sterke punten van dit modulair programma

  • A tot Z: alles wat u moet weten over / kunnen in projectmanagement komt aan bod
  • Praktijkgericht: oefeningen, voorbeelden en cases laten toe de theorie onmiddellijk aan de praktijk te toetsen.
  • Sterke trainers: gemiddelde score van 88%
  • Hoge return-on-investment: met de kennis en vaardigheden die u hier opdoet kunt u direct aan de slag

Doelstellingen

Het programma bestaat uit vier modules, die ook afzonderlijk kunnen worden gevolgd.

  • Module 1: Plannen, budgetteren en opstarten van projecten (2 dagen)
  • Module 2: Opvolgen, bijsturen en grip houden op projecten (1 dag)
  • Module 3: Samenwerken in projecten (2 dagen)
  • Module 4: Stakeholders meekrijgen en omgaan met verandering (1 dag)

De verschillende modules stomen u klaar om voortaan met meer kennis van zaken aan de slag te gaan. Het is het ideale startpunt in het projectmanagement domein.

Ook wie het gevoel heeft projecten intuïtief wel te baas te kunnen, zal snel de voordelen ontdekken van de praktische aanpak die de ervaren docenten aanreiken.

Praktische informatie

Prijs: 3 504 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Extra:

Kluwer Opleidingen is erkend door het Project Management Institute (PMI) als Registered Education Provider (R.E.P.). Dit is een belangrijk kwaliteitslabel voor projectmanagementopleidingen. Deelnemers kunnen PDU's verdienen door onze opleidingen te volgen. Per lesdag worden 7 PDU's uitgereikt.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Als u meerdere modules combineert, gelden speciale voordeeltarieven, afhankelijk van de totaliteit van het aantal dagen. 2 dagen: 1430 euro, 3 dagen: 1971 euro, 4 dagen: 2574 euro, 5 dagen: 3077 euro. Voor de volledige reeks, zijnde 6 dagen, geniet u 20% korting en betaalt u 3504 euro. Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Inschrijven

Kies voor elke module de gewenste datum door te klikken op het juiste vakje.