Projectmanagement

Leer de spelregels en procedures om elk project tot een goed einde te brengen. Door het toepassen van de juiste technieken en methodes en tegelijkertijd optimaal samenwerken en communiceren met teamleden, opdrachtgevers en andere stakeholders.

IT management

Verruim of update uw IT-kennis met een link naar de praktijk. Van een basisopleiding IT-management tot een big data analytics training. Kluwer Opleidingen biedt al meer dan 30 jaar een compleet aanbod van ICT opleidingen aan.

Softwaregebruik

Computervaardigheden zijn een must om efficiënt te werken. Leer alles over Excel, Powerpoint, Prezi, OneNote, ...

Social Media & Mobile

Ontdek de basisprincipes van social media en ontdek hoe nuttig social media kan zijn in uw dagelijkse praktijk als moderne professional.

Dag van de Projectmanager 2018

Het jaarlijkse rendez-vous voor elke ervaren en startende projectmanager. Save the date: juni 2018!

Leren op maat

Kluwer Opleidingen organiseert deze opleidingen ook inhouse in uw bedrijf en ontwerpt leertrajecten op maat van uw organisatie.

Upcoming events

Projectmanagement - workshopdag 2017

shutterstock_182795177_pmdawnb2

8 december 2017

Met maar liefst 264 deelnemers was de Dag van de Projectmanager van 7 juni 2017 helemaal uitverkocht! Daarom pakken we dit najaar voor de eerste keer uit met de Projectmanagement Workshopdag 2017. Hebt u dit voorjaar de Dag van de Projectmanager gemist? Was u erbij, maar hebt u de workshops van uw voorkeur gemist omdat ze volzet waren? Hebt u nood om op 1 dag enkele van uw projectmanagementvaardigheden op te frissen en aan te scherpen? Kom naar de Projectmanagement workshopdag 2017 en laadt volop uw batterijen op om uw projecten in 2018 met kennis van zaken aan te pakken!

Digital Tools Experience Day

ditexnb_shutterstock_312321257_web_r

Studiedag - 24 oktober 2017

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee u taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Hoe zet u een virtuele meeting op? Met welke software werkt u met uw internationale collega's op één document? En hoe krijgt u in een mum van tijd uw to do's en uw projecten gepland in de cloud?  Tijdens dit hands-on congres ontdekt u verrassende en direct inzetbare tools, waaronder Slack, Trello, Office 365, OneNote, G suite en nog veel meer.

Download onze catalogus IT & Projectmanagement

met een volledig overzicht van alle opleidingen academiejaar 2017-2018.