Doelstellingen

De Learn after work sessies zijn speciale leer- en netwerkmomenten op maat van de L&D professional. Tijdens deze sessies deelt u uw ervaringen met het thema met de anderen en bouwt u uw L&D-netwerk verder uit.

De agenda voor 2016 werd samen met de deelnemers van de kick-off sessie bepaald. Deze sessie behandelt het topic 'de leidinggevende als learning activator'.

Meer informatie over de volledige reeks Learn after work sessies op opleidingen.wolterskluwer.be/lewoxnb.

De leidinggevende als learning activator

Vindt u het ook zo belangrijk dat uw opleidingsinitiatieven opleveren?

Leidinggevenden hebben een cruciale rol in het leerproces van hun medewerkers.

Tijdens deze Learn after work sessie ontdekt u van andere L&D professionals hoe zij leidinggevenden stimuleren en meekrijgen in 'levenslang leren'.

U wisselt uit over hoe u een leercultuur stimuleert, do's and don'ts om het geleerde te vertalen naar de werksituatie, leerinterventies, … en vele andere gerelateerde topics.

Praktische informatie

Prijs: 200 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 50% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven