Wellicht kent u dat gevoel: u traint al jaren en hebt op die tijd een schat aan didactische ervaring opgedaan. U hebt geleerd uit opleidingen, uit uw successen maar nog veel meer uit die keren dat u op uw gezicht bent gegaan. Toegegeven, die momenten van negatieve feedback waren niet leuk maar wel uiterst belangrijk voor uw leerproces.

U hebt in bewondering gekeken naar trainers met nog meer ervaring of nog meer didactische creativiteit dan uzelf en u hebt ze gemodelleerd. Spannende tijden…

Na al die opleidingen en praktijkuren voelt het alsof u het trainersvak wel onder de knie hebt. En dat klopt ook want de theorieën achter leren en trainen zijn niet eindeloos: Kolb, Vermunt, bekwaam cirkel, geheugen, didactische werkvormen, … Been there, done that!

Toch getuigen ervaren goede trainers dat hun leerproces nooit ophoudt. Dat ze permanent manieren vinden om de ROI van hun training te verhogen. En geef toe, dat is uiteindelijk het enige dat telt. Daar betalen klanten voor: resultaat.

Programma

Het concept

Tijdens de opleiding ‘Good to great: verhoog de ROI van je training door peer feedback’ bieden wij ervaren trainers de kans om gedurende 1 dag te komen herbronnen.

Het concept dat wij daarbij aanbieden is het volgende: wij brengen een aantal ervaren trainers samen. Wij geven ze een inhoud en een set te behalen leerdoelstellingen. Zij gaan in groepen van max. 4 aan het werk en ontwerpen een micro-training die ze dan ook uitrollen. Via de feedback van de trainer en de groep krijgen ze gelegenheid om hun vaardigheid als trainer te testen, te consolideren en/of te verfijnen. Wellicht doen ze tijdens deze 1-daagse training zelfs nog nieuwe theoretische inzichten op. Een tijdsinvestering die ongetwijfeld een verrijkende impact zal hebben op uw trainerskunde.

Docent(en)

Hilde Jaspaert

Hilde Jaspaert is zaakvoerder bij Jaspaert Training & Coaching bvba. Senior trainer, keynote speaker, business coach en consultant. Sterk resultaatsgerichte, ervaren en meertalige leerexpert. Creatief in het vinden van aansluiting met leerders en het creëren van een stimulerende en constructief confronterende leeromgeving. Hoog opgeleide coach met een systematische en doelgerichte methodiek en een hoge graad van empathie. Als sterk analytische en op effectiviteit gerichte consultant, een internationale veelgevraagde partner na of voor leertrajecten.

Praktische informatie

Prijs: 749 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Inschrijven