Verhoogde productiviteit. Snellere toegang tot experten en de juiste documenten. Minder e-mails en meer efficiëntie in het team. Sterkere netwerken. Het klinkt u als muziek in de oren? Het kan. Door intensieve kennisdeling via social technologies. Denk aan LinkedIn, Yammer, Jive, Whatsapp … en ja Facebook!

In deze training laten we u kennismaken met de kracht van deze technologie. We geven het toe: social klinkt soft, maar vergis u niet: het is harde business. Bedrijven als ENGIE, Sanofi Pasteur, KBC, Wolters Kluwer Belgium, Telefonica, Deutsche Telekom en Atos Wordline bewijzen het. Social is er een sterke business driver.

Waarom gingen die bedrijven aan de slag met kennisdeling via technologie? Welke zijn de voordelen die zij eruit halen? Hoe kregen zij directieleden, leidinggevenden en medewerkers aan boord? Hoe implementeert u het succesvol in uw team? Op deze en meer vragen krijgt u een antwoord tijdens deze opleiding van een halve dag.

Uw resultaten

Wat neemt u mee?

  • Inzichten in de harde resultaten van kennisdeling via social technologies: voordelen voor organisaties, teams en medewerkers
  • Concrete tips om kennisdeling te promoten binnen uw team
  • Concrete tips om zelf uw netwerk op een krachtige manier te vergroten

Bestemd voor

CFO’s en Finance Managers die de efficiëntie van hun team willen vergroten en zelf een sterk netwerk willen uitbouwen.

Programma

1. Vanwaar de opkomst van social technologies in organisaties?

2. Kennisdeling via social: wat brengt het concreet op voor organisaties, teams en individuen?

3. Hoe implementeert u kennisdeling op een succesvolle manier in uw team?

4. Hoe gaat u er als individu mee aan de slag?

Docent(en)

Isabel De Clercq

Isabel De Clercq, Trend Catcher en Sparkle Architect, Kluwer Opleidingen

Praktische informatie

Prijs: 399 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Abonnees op 'CFO magazine en leden van Finance Square' krijgen 79 € korting.

Partner(s)

Inschrijven

Als u abonnee bent van CFO Magazine of lid van Finance Square, vergeet dit dan zeker niet te vermelden in het opmerkingenveld.