Finance departementen zouden zich eigenlijk niet langer mogen bezighouden met de analyse van financiële resultaten. Ze zouden zich in plaats daarvan moeten transformeren in departementen die een strategische rol spelen in het management van bedrijven. Een dergelijk veranderingsproces is nooit echt gemakkelijk. Weinig financiële managers zijn klaar om nieuwe technologieën te gebruiken, ook al zouden deze een positief effect hebben op de performance van het bedrijf. Technologie is echter cruciaal in veranderingsprocessen …

Uw resultaten

Wat neemt u mee?

  • Welke mogelijkheden biedt de Smart Industry?
  • Wat is de toegevoegde waarde van the Internet of Things voor financials?
  • Hoe kunnen robotics toegevoegde waarde leveren aan het finance departement?
  • Waarom zouden we big data en de cloud moeten gebruiken?

Bestemd voor

Voor alle finance professionals die meer inzicht willen krijgen in de mogelijkheden die de Smart Industry biedt.

Programma

Dit interactieve seminarie biedt finance professionals inzicht in hoe ze - met behulp van Smart Industry oplossingen zoals the Internet of Things, robotics, big data en cloud solutions -geleidelijk hun finance departement kunnen omzetten in een self-service facility voor de business.

Docent(en)

Yves Raison

Yves Raison werkt als Solution Consultant voor Dynatos, de Benelux specialist in automatisering van Purchase-to-Pay, Order-to-Cash en vraag- en documentgestuurde processen. Als solution consultant helpt Yves Raison zijn klanten in het efficiënter maken van hun processen met behulp van technologie.

Praktische informatie

Prijs: 399 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Extra:

Geef in het opmerkingenveld 'CFO abonnee' of 'lid Finance Square' mee en betaal slechts 320 EUR (excl. 21% btw).

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Abonnees op ''CFO magazine en leden van Finance Square'' krijgen 79 € korting.

Partner(s)

Inschrijven

Als u abonnee bent van CFO Magazine of lid van Finance Square, vergeet dit dan zeker niet te vermelden in het opmerkingenveld.