Compliance met het mededingingsrecht is ‘hot’. De sancties die kunnen opgelegd worden zijn van zo’n omvang dat ze een regelrechte impact hebben op de ‘bottom line’. Daarbij komt nog dat een recente Europese Richtlijn het instellen van schadeclaims door benadeelde concurrenten of klanten op een ongekende wijze faciliteert. De managementtijd die verloren gaat bij onderzoeken is vaak schrikbarend. Dit alles maakt dat verantwoorde bedrijfsvoering vereist dat de nodige compliance tools én de nodige kennis voorhanden zijn.

Uw resultaten

Wat neemt u mee?

Deze opleiding is hands on en focust op de business realiteit. Wetsartikelen en complexe juridische redeneringen worden absoluut vermeden. Met heldere boodschappen laat de lesgever de compliance boodschap zo nauw mogelijk te laten aansluiten bij de realiteit. De deelnemer krijgt duidelijke antwoorden op zijn of haar vragen.

Bestemd voor

De opleiding is bedoeld voor alle financiële profielen die geconfronteerd worden met compliance.

Programma

  • Wat is mededingingsrecht?
  • Waarom is compliance belangrijk?
  • Voor wie is compliance?
  • Compliance met wat?
  • Hoe uw compliance succesvol maken?

Docent(en)

cr-01844553

Frank Wijckmans

Frank Wijckmans heeft bijzonder veel ervaring met interactieve compliance sessies. In de loop van 2016 heeft hij tientallen trainingen verzorgd in binnen- en buitenland. Zijn aanpak is hands on en focust op de business realiteit. Wetsartikelen en complexe juridische redeneringen worden absoluut vermeden. Frank brengt heldere boodschappen en gaat graag in dialoog om de compliance boodschap zo nauw mogelijk te laten aansluiten bij de realiteit.

Praktische informatie

Prijs: 399 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Extra:

Geef in het opmerkingenveld 'CFO abonnee' of 'lid Finance Square' mee en betaal slechts 320 EUR (excl. 21% btw).

Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Abonnees op 'CFO magazine en leden van Finance Square' krijgen 79 € korting.

Partner(s)

Inschrijven

Als u abonnee bent van CFO Magazine of lid van Finance Square, vergeet dit dan zeker niet te vermelden in het opmerkingenveld.