Financieel-economisch

Een must voor iedere finance professional. Maak uw keuze uit het uitgebreide aanbod seminaries, afhankelijk van uw voorkennis en ambities.

IAS | IFRS

Beursgenoteerde bedrijven in de EU hanteren verplicht de IAS/IFRS-normen. Andere niet-genoteerde bedrijven volgen meer en meer.

Audit, Controlling & Reporting

Hoe kunt u bijdragen tot de strategische ondernemingsdoelstelling? Een must voor alle auditors en controllers die willen bijblijven.

Btw

De complexe btw-regelgeving wijzigt razendsnel. Afhankelijk van uw voorkennis hebt u keuze uit groeiopleidingen, updates en seminaries over specifieke btw-topics.

Personenbelasting

De zesde staatshervorming zorgt voor een aardverschuiving in de personenbelasting. Onze specialisten spijkeren uw kennis bij over o.a. de gewijzigde woonfiscaliteit.

Vennootschapsbelasting

Blijf op de hoogte van diverse aspecten in vennootschapsbelasting. Maak een juiste inschatting van de fiscale gevolgen van beleidsbeslissingen in uw onderneming of bij uw klanten.

Vermogensplanning

Hoe haalt u voor uw klant het onderste uit de kan bij de overdracht van vermogen naar de volgende generatie? Met welke nieuwe regelgeving moet u rekening houden?

Webinars

Onze webinars zijn korte online infosessies. Ze zorgen voor een grote flexibiliteit: u volgt de opleiding op een locatie naar keuze (zoals thuis of op kantoor), waardoor u tijd en verplaatsingskosten uitspaart.

Meer dan 130 geaccrediteerde opleidingen

Artikel
Artikel

Ontdek onze Summer Seminars!

summerseminars2017_shutterstock_394117522
Opleidingen
Opleidingen

Begin meteen aan de verplichte documenten rond transfer pricing

pritrnb
Artikel
Artikel

"In 2 dagen leerde ik de essentie van IFRS kennen. Een aanrader. Pluspunten: praktische voorbeelden, goed naslagwerk en een ervaren docent. "

Testimonial
Testimonial

Skills festival - 8 september 2017

shutterstock_242749195-skillsfestival-768x677
Congres
Congres

Op TaxWorld vindt u alles wat u op professioneel vlak bezighoudt.

Artikel
Artikel

Excel Experience Day

excelexperienceday_okt2016
Congres
Congres