Halverwege het jaar is het aan te raden om eens stil te staan bij het functioneren, de samenwerking, de opleidingsvragen,… van de medewerkers. Dit doet u best tijdens een functioneringsgesprek waar u niet gaat evalueren, maar waar afspraken gemaakt worden naar verdere ontwikkeling en samenwerking.

Aan de hand van de gemaakte afspraken kan u dan een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) of persoonlijk actieplan (PAP) opmaken of vervolledigen.

Maar hoe begint u daar nu aan?

Pluspunten

Tijdens deze dag bieden we u verschillende handvaten om de functioneringsgesprekken en de opvolging ervan tot een goed einde te brengen. Er zal zeer hands-on gewerkt worden, met de nodige theoretische bagage als achtergrond.

Bestemd voor

  • de leidinggevende die functioneringsgesprekken met zijn medewerkers gaat voeren en op zoek is naar inzicht en praktische technieken
  • de hr-medewerker die als rol heeft een structureel kader te schetsen voor personeelsevaluaties en functioneringsgesprekken of hierin een adviserende rol wil opnemen naar het lijnmanagement
"

Praktische aanpak, goed gestaafd met voorbeelden en de mogelijkheid om eigen case te bespreken met lesgever en andere cursisten!

"
Martine Looymans, projectmanager, Jabil Circuit Belgium
"

Dit is een van de beste trainingen waar ik al kon aan deelnemen. Boeiend van de eerste tot de laatste minuut. Een echte aanrader!

"
Barbara Buyssens, hr-medewerker, Radisson SAS Royal Hotel Brussels
"

Praktisch bruikbare opleiding met een docent die op een deskundige manier een hele dag weet te boeien.

"
Luc Poot, directiesecretaris, Ivarem
"

Prima opleiding met uitstekende voorbeelden en uitleg. De docent brengt je op een aangename manier op de hoogte van hoe je het beste omgaat met mensen.

"
Sabrina Christiaens, juice flavourist, Tropicana Europe

Programma

1. Functioneringsgesprek versus evaluatiegesprek

2. Doel en nut van een functioneringsgesprek

3. Hoe er aan beginnen?

  • Voorbereiding
  • Tools
  • Tijdens het gesprek
  • Tips & tricks

4. Wat na het functioneringsgesprek?

  • POP
  • PAP

5. Rollenspel

Docent(en)

Wouter Vanhove

Wouter heeft een passie voor alles wat met training & ontwikkeling te maken heeft. Hij houdt er van zijn publiek, klein of groot, te entert(r)ainen en aan te zetten tot verandering. Dat zijn trainingen blijven hangen bij zijn publiek, is het minste wat je kan zeggen. Wouter heeft bijna 15 jaar ervaring in het geven van trainingen. Hij trainde voor zowel grote als kleine bedrijven, oa voor Belfius, Danone, Levanto, Engie, Vlaamse Overheid, Aco, MIVB, Elia,…) Hij werkte ook 6 jaar als opleidingsverantwoordelijke van het Havenbedrijf Antwerpen, waar hij ook interne trainingen gaf.

Praktische informatie

Prijs: 720 EUR (excl btw)

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Accreditatie:
  • Attest permanente vorming OVB Orde van Vlaamse Balies (0 , in aanvraag)
Incompany: Hebben meerdere collega’s behoefte aan deze opleiding? En trekt u liever niet naar een andere plaats? Breng de opleiding naar uw afdeling of onderneming: handig! Bovendien spitst de trainer zich dan toe op uw situatie, op uw sector en op de vragen van uw medewerker. Vraag uw incompany opleiding aan.

Partner(s)

In samenwerking met SD Worx

Inschrijven