Inhouse training

Kluwer Learning ontwikkelt het talent van uw medewerkers en uw teams met incompanytraining, coaching en leeradvies. We helpen u sneller te leren dan uw concurrenten. Daarom leggen we minder de nadruk op ‘training’, maar des te meer op ‘learning’. 

Leertrajecten met blijvend resultaat

Kluwer Learning kent uw business en weet wat leeft in uw sector.  We ontwerpen leertrajecten op maat van uw organisatie in deze domeinen:

Klanten aan het woord

Kluwer Learning werkt jaarlijks voor ruim 5.000 organisaties. Het zijn bedrijven die de ambitie hebben te groeien. En deze ambitie werkt aanstekelijk!
We hebben een aantal cases uitgewerkt om u de mogelijkheden te laten zien van leeradvies en maatwerktraining door Kluwer Learning.

Onze learning consultants

Koen Dierckx

0475/924909, koen.dierckx@wolterskluwer.com

Ik streef ernaar om medewerkers en leidinggevenden bewust te maken van hun intrinsieke sterkten, zodat ze die nog beter inzetten en rechtstreeks bijdragen aan de koers van hun organisatie. Co-creatie en kennis delen zijn voor mij cruciale elementen om jezelf en je organisatie te ontwikkelen en je concurrentiële slagkracht te vergroten. Daarom zie ik een ontwikkelingstraject nooit als een éénmalige injectie, maar als een gefaseerd proces.

ilse

Ilse Schepens

0474/748583, ilse.schepens@wolterskluwer.com

Ik vind het verfrissend om elke dag bij te leren, mijn klanten op ideeën te brengen, en samen met hen en onze trainers aan de slag te gaan met hun leervragen. Meedenken met de klant, ervaringen delen en stevige leerinitiatieven opbouwen zijn de belangrijkste bouwstenen van mijn job. Mijn aanpak? Professioneel, met een vleugje humor en steeds resultaatgericht.

Barbara Verschueren

0486/869161, barbara.verschueren@wolterskluwer.com

Het is een plezier om interessante en gedreven mensen te mogen ontmoeten, te luisteren naar hun inspirerende ideeën, deze te analyseren om vervolgens leeroplossingen uit te denken die deze ideeën in de realiteit omzetten.

Jaan Couvreur

0475/863221, jaan.couvreur@wolterskluwer.com

Leren is ‘serious business’! Ik geloof dan ook echt dat het precies dat vermogen van onze klanten is om sneller te leren dan hun concurrenten dat hen doet groeien. Nu en in de toekomst! Net daarom challenge ik hen in hun zoektocht naar de beste leeroplossing met de grootste impact binnen de mogelijkheden van hun budget. En daar zet ik graag mijn schouders onder, met al mijn enthousiasme en expertise!

Caroline Savoye

0475/940494, caroline.savoye@wolterskluwer.com

Vanuit mijn expertise een analyse opmaken van de situatie, actief luisteren naar de klant waar hij naar toe wilt en voorstellen doen voor een aanpak. Het faciliteren van deze gezamenlijke analyses, de vertaalslag maken naar de gepaste oplossing en de tevredenheid van de klant geven mij de meeste voldoening.

Isabel De Clercq

0477/872469, isabel.declercq@wolterskluwer.com

Ik ben gepassioneerd door wat er beweegt in organisaties en creëer met mijn inzichten ook graag zelf beweging. Hoe kunnen organisaties het beste halen uit hun mensen? Wat is daarbij de rol van (zelf-)leiderschap? En wat is de intrigerende kracht van social technologies? Dat zijn de vragen die mij wakker houden. En waarover ik graag mijn kennis met u deel.

Contacteer ons voor meer informatie