Opleidingen werving en selectie die focussen op úw uitdagingen

De war for talent woedt volop op de arbeidsmarkt. Hoe maakt u het verschil als recruiter bij een bedrijf of bij een interim-, rekruterings- of selectiebureau? Hoe vindt u nog een geschikte kandidaat en hoe zorgt u sneller voor een optimale match met de vacature? De juiste opleiding werving en selectie geeft u daarvoor de vaardigheden in handen.

Wees gerust: een cursus recruitment van Kluwer Opleidingen staat met beide voeten in het nu. Want zoals u wellicht merkt, verschuift er heel wat in het domein van werving en selectie: het wordt voor werkgevers uitdagender om het juiste publiek te bereiken. De candidate experience wint aan belang. Het mobile only-tijdperk, social media zoals LinkedIn en de grote wildgroei aan job boards stellen oude methodes van rekruteren en talent acquisition in vraag. De opleidingen werving en selectie bieden u houvast bij al die uitdagingen.         

 

Recruiter-opleidingen voor alle niveaus

Recruitment, assessment, talentscouting, sourcing en management, … Het domein werving en selectie omvat talloze disciplines. Daarom krijgt u als recruiter de keuze uit een waaier van cursussen: van een basisopleiding recruitment (mét Federgon-certificaat) tot gespecialiseerde trainingen in interviewtechnieken, rekruteren met social media en assessments, …

 

Zó scherpt u uw vaardigheden als recruiter aan

  1. Krijg meer inzicht in het gedrag van kandidaten: bij de werving en selectie, bij de onboarding, bij de verdere ontwikkeling als medewerker, …   

  2. Ga onmiddellijk aan de slag met concrete oefeningen, cases en best practices.

  3. Laat u op een interactieve manier begeleiden naar een efficiënter selectieproces, een betere wervingsstrategie, scherpere interviews en assessments, ... Praktijk primeert!

 

Advies nodig?

Hebt u nog vragen of concreet advies nodig over welke opleiding best bij uw noden aansluit? Neem vrijblijvend contact.

audrey-006

Advies nodig over een van deze opleidingen?

Audrey Van den Bempt

Productmanager 

Tel. +32 15 45 34 44

audrey.vandenbempt@wolterskluwer.com

koendierckx-19

Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx

Learning consultant

Tel. +32 15 36 21 78

koen.dierckx@wolterskluwer.com

Download onze catalogus Human Resources, sociaal recht en payroll

met een volledig overzicht van alle opleidingen academiejaar 2017-2018. Boek uw opleiding voor 23 september en ontvang 10 % korting op een opleiding naar keuze. U vindt uw kortingscode op de cover van de catalogus.

Laat u inspireren