Altijd de passende hr-opleiding

De wereld rondom ons verandert in sneltempo: digitalisering is niet meer van de werkplaats weg te denken, medewerkers leggen meer autonomie en initiatief aan de dag, psychosociaal welzijn verdient extra aandacht, … De uitdaging voor human resources? Ervoor zorgen dat medewerkers en leiders, strategie en organisatie vlot mee groeien.

De hr-opleidingen van Kluwer Opleidingen helpen u daarbij. Hoe engageert u uw medewerkers? Hoe garandeert u hun ontwikkeling en hun duurzame inzetbaarheid? Hoe vindt u de juiste teamleaders? Hoe zorgt u voor goede sociale relaties in uw bedrijf? En hoe bouwt u een organisatie waarbinnen innovatie kan bloeien? Kies de passende hr-opleiding en maak uw hr-beleid futureproof.

 

Opleidingen hr-beleid, - software, -metrics, …

Competentiemanagement, Job Crafting, hr-analytics, ... Bent u verantwoordelijk voor (een deel van) het hr-beleid? Verzoent u hrm met de organisatiedoelstellingen als HR Business Partner? Of wilt u uw vaardigheden in hr-communicatie scherper stellen? Ga na waar uw verbeterpunten en ambities zich situeren. En volg de hr-opleiding die u op het lijf is geschreven.

 

Zó scherpt u uw hrm-vaardigheden aan

  1. Kies voor een korte, krachtige hrm-opleiding of ga in de diepte tijdens een meerdaagse cursus human resources management.

  2. Koppel hrm-modellen en toelichting over hr-tools meteen aan praktische toepassingen.

  3. Vertrouw blind op de knowhow van doorgewinterde hr-docenten en krijg deskundige feedback op uw eigen cases en werkpunten.

Opleiding in de kijker

hsp_vj17_extra_5

Compensation and benefits: basisopleiding

Tijdens deze basisopleiding leert u alle aspecten van een goede compensation and benefits aanpak. U ontdekt de kennis en de vaardigheden die u nodig hebt om een strategisch loonbeleid op te zetten en te implementeren.

Het resultaat: uw beloningsbeleid draagt bij tot de motivatie van uw medewerkers en tot een hogere productiviteit.

Data:

  • vanaf 07-11-2017 - Elewijt Center | Elewijt
  • vanaf 19-04-2018 - Park Inn by Radisson Leuven | Kessel-Lo (Leuven)
  • vanaf 09-10-2018 - Business Faculty | Brussel (Neder-Over-Heembeek)

 

Graag advies bij uw hr-opleiding?

Hebt u nog vragen of concreet advies nodig over welke opleiding in hr best bij uw noden aansluit? Neem dan zeker contact op.

audrey-006

Advies nodig over een van deze opleidingen?

Audrey Van den Bempt

Productmanager 

Tel. +32 15 45 34 44

audrey.vandenbempt@wolterskluwer.com

koendierckx-19

Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx

Learning consultant

Tel. +32 15 36 21 78

koen.dierckx@wolterskluwer.com

Download onze catalogus Human Resources Management, sociaal recht en payroll

met een volledig overzicht van alle opleidingen academiejaar 2017-2018. Boek uw opleiding voor 23 september en ontvang 10 % korting op een opleiding naar keuze. U vindt uw kortingscode op de cover van de catalogus.