Vul uw zomerkalender op met Kluwer Opleidingen

Neemt u even uw zomeragenda erbij. Vakantiedagen gemarkeerd? Lange weekends aangeduid? Kampen voor de kinderen? Bezoekjes van vrienden uit het buitenland? Perfect. Dan weet u precies hoeveel tijd er nog over is voor een extra opleiding. Of twee.

Want deze zomer kunt u bij Kluwer Opleidingen kiezen uit een hele reeks trainingen. Korte en lange, voor beginners en gevorderden, extra gespecialiseerde en brede basisopleidingen – de keuze is eindeloos. Bovendien (dat hebt u net nagekeken) hebt u alle tijd.

Laat de dus zomer niet voorbijgaan zonder een training bij Kluwer Opleidingen. Kies uw favoriet uit onze Summer Seminars en start in september met een bruin tintje én met extra kennis en extra voorsprong.

Reserveer meteen uw plaats.

 

Schrijf in voor 16 augustus en win een gratis VIP-arrangement op het Skills Festival

shutterstock_242749195-skillsfestival-768x677

Schrijf in voor een Summer Seminar en maak kans op een gratis VIP-arrangement voor u en uw team op het fantastische Skills Festival op 8 september: één dag, drie podia, dertien toptrainingen. Lees er hier alles over.

Als u voor 16 augustus inschrijft voor een Summer Seminar sturen we u een uitnodiging om deel te nemen aan de wedstrijd. Als u wint, krijgt u en uw team (maximum 5 personen) een gratis VIP-ticket voor het Skills Festival. Dan halen we jullie op met een feestbusje, mogen jullie alle workshops volgen én genieten van food, drinks en het festival achteraf! 

In de maand juli was het Deborah Vermeulen van Materialise die het VIP-arrangement won en samen met haar team gratis kan deelnemen aan het Skills Festival.

Waag ook uw kans en schrijf dus snel in!

Boek een plaats voor uw favoriete Summer Seminar (15 juni tot 15 september)

Klik op het vakgebied van uw keuze en ontdek alle opleidingen van deze zomer