Op 6 december 2016 verzamelden niet minder dan 108 assistants voor weer een succesvolle editie van het Nationaal Assistant Congres.

Het was opnieuw een boeiende dag waar leren, fun en netwerken centraal stonden. De deelnemers kozen hun favoriete workshop uit een gevarieerd aanbod: fit in je hoofd, digitaal samenwerken, dilemma’s in samenwerken, zelfsturende teams, out of the box denken, ... en nog veel meer.

En als kers op de taart was er de Fun Experience, een creatieve, originele en energieke afsluiter. Imago & stijl, lachen is gezond, gezonde hapjes klaarmaken, … voor elk wat wils. Deze bonussessies zorgden ervoor dat iedereen met een extra goed gevoel naar huis is gekeerd.

Bekijk de sfeerbeelden

Lees hier de reactie van enkele enthousiaste deelnemers

"Zeker nuttig, je neemt telkens heel wat nuttige en praktische tips mee na deze dag.”
Machteld Lambaerts, Executive Assistant CEO en CFO, BMW Financial Services

“Een leerrijke dag in een ongedwongen sfeer.”
Petra Beylemans, Project Management Assistant, Cofinimmo

“Was een zeer leerrijke ervaring en sommige sessies zetten aan tot nadenken om het anders aan te pakken of om meer te focussen op bepaalde aspecten. Een heel geslaagde opleiding.”
Isabel Van Damme, Adm Assistant, Fluxys Belgium

“Zeker de moeite waard, heel leerrijk en een leuke afsluiter!”
Veerle Vallons, Office & Facilities Coordinator, Norgine

Hou me op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van de volgende editie die zal plaatsvinden op 5 december 2017? Vul dan onderstaand contactformulier in.