Wilt u stap voor stap wegwijs raken in de complexe regelgeving van overheidsopdrachten?

Overheidsopdrachten uitschrijven, organiseren en toewijzen wordt complexer. Of u een professional bent of u werkt voor een overheidsinstelling, de kleinste fout tegen de 'regels van het spel' kan grote gevolgen hebben. Wapen u daarom met kennis van de wetgeving en rechtspraak. Maar even belangrijk is uw inzicht in de technische aspecten van een opdracht en uw kennis van het marktaanbod. Ontdek onze opleidingen die u leren welke stappen u zet, vanaf het opstellen van een marktconforme aanbesteding tot de keuze van de beste leverancier voor uw opdracht.

Contact

Blijf niet bij de aanbestedingen zitten! De voorbije jaren kozen al heel wat verantwoordelijken en directies voor de overheidsopleidingen van Kluwer Opleidingen. U straks ook?

Voor alle informatie omtrent opleidingen ‘Overheidsopdrachten’ kunt u terecht bij Charlotte Borremans op het nummer 015 36 10 01 of via e-mail charlotte.borremans@wolterskluwer.com.

Voor een oplossing op maat, contacteer Caroline Savoye op het nummer 015 36 21 32 of via e-mail caroline.savoye@wolterskluwer.com.