Alles wat u moet weten in 1 dag

 

Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda.

Onze congressen en studiedagen

Next Learning 2017

Agile leren en innoveren

18 april 2017 - Congrescentrum Brabanthallen - Den Bosch (Nederland)

Ontdek en ervaar het (nieuwe) leren in organisaties, samen met ruim 700 L&D professionals uit de Benelux.

Vijf thema's:  

  • Gepersonaliseerd leren
  • Leren op de werkplek - 702010
  • Empower de lerende - DIY
  • Veranderend Learning Design
  • VUCA leren

Relaties van Wolters Kluwer krijgen een korting van € 200,- op de congresprijs en betalen slechts € 599,- per persoon (excl. Btw). Meld je aan via deze Wolters Kluwer aanmeldlink of gebruik de kortingscode 777SDKluwer.

 

Management Assistant Studiedag

25 april 2017 - Radisson Blue Astrid Hotel (Antwerpen)

U wilt u ontpoppen tot een don't-stop-me-now-I'm-having-such-a-good-time Management Assistant?  Dan is deze studiedag iets voor u!

Thema: De managementassistant in evenwicht.  Momenteel werken we nog hard aan het programma maar het finale programma zal zeer binnenkort online zijn.

 

Dag van de projectmanager

7 juni 2017

Sinds 2009 is de Dag van de Projectmanager hét event bij uitstek voor projectmanagers: ervaren of beginner, in IT, in research, in eventing en over alle sectoren heen! Dit jaar keuze uit meer dan 21 hands-on workshops.

 

 

Excel Experience Day

14 juni 2017, Business Faculty (Brussel)

  • Reeds 2 593 deelnemers en 13e editie!
  • Dé jaarlijkse place-to-be voor frequente en enthousiaste Excelgebruikers
  • Maar liefst 24 parallelsessies op alle niveaus én met maximum leerresultaat
  • Learning by doing
  • Tips, tricks en ongekende toepassingen geven uw Excelkennis een ferme boost!

Compensation & Benefits 2017

20 juni 2017 - Business Faculty, Brussel (Neder-Over-Heembeek)

In een moderne loonpolitiek moet u durven verder kijken dan louter en alleen “belonen en verlonen”. Uw loonbeleid kan bijvoorbeeld een handige tool zijn in uw beleid rond de work-life-balance. Maar hoe pakt u dat aan?

En wat zijn de nieuwigheden en tendensen anno 2017? Hoe staan we tegenover presteren en beoordelen? Hoe heeft langer werken effect op uw loonbeleid? Gaat ons loon in de cloud?

Wij brengen alles voor u samen. Tijdens ons congres krijgt u een gouden mix van plenaire en parallelsessies over actuele topics en strategisch verlonen in 2017.

Digital Tools Experience Day

24 oktober 2017, Bluepoint Antwerpen

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee u taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Hoe zet u een virtuele meeting op? Met welke software werkt u met uw internationale collega's op één document? En hoe krijgt u in een mum van tijd uw to do's en uw projecten gepland in de cloud?

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het programma voor de editie 2017.

 

 

Nationaal Assistant Congres

Save the date! 5 december 2017

Op 6 december 2016 verzamelden niet minder dan 108 assistants voor weer een succesvolle editie van het Nationaal Assistant Congres.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het programma voor de 8e editie van het Nationaal Assistant Congres.  De datum staat wel al vast. 

 

The Future of hr: digital and agile

Onzekerheid en verandering zijn de enige zekerheden die bedrijfsleiders nog hebben. Hr wint in die context aan belang! Hr moet ervoor zorgen dat de organisatie klaar staat voor de toekomst. De factoren ‘mens’ en ‘medewerker’ spelen daarbij een cruciale rol. In een wereld waarin de spelregels en de omgeving snel en hard veranderen moet een bedrijf mee veranderen. De juiste persoon voor een job vandaag is dat morgen misschien niet meer.

We werken momenteel nog hard aan het programma 2017.