Alles wat u moet weten in 1 dag

 

Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda.

Onze congressen en studiedagen

Leuvense & Gentse Wetsdagen (M&D Seminars)

3 t.e.m. 7 juli 2017, Leuven & Gent

Na de juni-drukte bieden wij u tijdens de Leuvense en Gentse Wetsdagen een aantal juridische topics aan. Deze worden grondig geanalyseerd en besproken in de Faculty Club in Leuven en de Holiday Inn Gent Expo. Het accent ligt hierbij op (nieuwe) wetgeving.

In een uniek dubbelprogramma bieden we u 8 seminaries aan gedurende 5 dagen. Het programma wordt afwisselend in Leuven en in Gent gegeven.

De Juristendagen (M&D Seminars)

22 augustus (Lochristi), 24 augustus (Brasschaat) en 29 augustus 2017 (Leuven)

De tiende editie van de Juristendagen van M&D Seminars, die dit jaar georganiseerd wordt in samenwerking met Jura, combineert traditiegetrouw juridische bijscholing met een zomerse ontspannen sfeer. Op rustig gelegen, aantrekkelijke locaties worden gedurende drie dagen vierentwintig opleidingen gegeven door ervaren praktijkjuristen, waarbij telkens een ruime mogelijkheid tot vraagstelling wordt voorzien.

De rode draad van de uiteenzettingen is dit jaar handels- en ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en zekerheden en insolventierecht.

De Estate Planningsdagen (M&D Seminars)

25 en 30 augustus 2017, Sint-Niklaas

Op vrijdag 25 en woensdag 30 augustus 2017 organiseert M&D Seminars de jaarlijkse Estate Planningsdagen in Sint-Niklaas. Tijdens deze tweedaagse wordt gefocust op een aantal nieuwigheden in het landschap van de vermogensplanning, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit een aanbod van 6 sessies (2 op vrijdag 25 augustus en 4 op woensdag 30 augustus 2017).

Skills Festival

8 september 2017, Holiday Inn Brussels Airport

Wat dacht u van een trainingsdag zonder saaie powerpoints, maar boordevol best-of courses van toptrainers, afgesloten met cocktails en muziek op een zomerse locatie? Ontdek het Kluwer Skills Festival en reserveer je plaats! Eén dag, drie podia, dertien toptrainingen. Afgesloten met een optreden van Team Latino.

Excel Experience Day

11 oktober 2017, Bluepoint Antwerpen

 • Reeds 2 839 deelnemers en 13e editie!
 • Dé jaarlijkse place-to-be voor frequente en enthousiaste Excelgebruikers
 • Maar liefst 16 parallelsessies op alle niveaus én met maximum leerresultaat
 • Learning by doing
 • Tips, tricks en ongekende toepassingen geven uw Excelkennis een ferme boost!

Digital Tools Experience Day

24 oktober 2017, Bluepoint Antwerpen

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee u taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Hoe zet u een virtuele meeting op? Met welke software werkt u met uw internationale collega's op één document? En hoe krijgt u in een mum van tijd uw to do's en uw projecten gepland in de cloud?

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het programma voor de editie 2017.

 

 

The Future of hr: digital and agile

28 november 2017, Den Berg Londerzeel

Tijdens dit congres krijgt u antwoorden op vragen zoals:

 • Wat is de impact van de technologische, demografische en economische evoluties op de rol van HR?
 • Hoe kan HR zich voorbereiden op de toekomst?
 • Welke veranderingen zijn nodig en hoe doe je dat nu concreet?
 • Hoe verkrijg je geëngageerde medewerkers?
 • Welke rol moet HR spelen bij digitalising?

Nationaal Assistant Congres

Save the date! 5 december 2017

Op 6 december 2016 verzamelden niet minder dan 108 assistants voor weer een succesvolle editie van het Nationaal Assistant Congres.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het programma voor de 8e editie van het Nationaal Assistant Congres.  De datum staat wel al vast. 

 

Ondernemingsfiscaliteit anno 2017/2018: actuele topics toegelicht

5 december 2017

In vijf jaar tijd bezochten meer dan 700 tax-professionals het congres 'Dag van de Fiscaliteit' van Kluwer Opleidingen. We sluiten 2017 dan ook af met deze succesvolle formule - in een nieuw kleedje.

Op 5 december 2017 blikken fiscale topexperten terug op het afgelopen jaar én kijken ze samen met u vooruit naar wat er zal wijzigen in 2018 op het vlak van fiscaliteit, accountancy en vennootschapsrecht.

Dag van de Douane

December 2017

The place to be’ voor professionals in douane

De 'Dag van de Douane' is een must als u:

 • op de hoogte wilt zijn van de impact van de douanewetgeving op uw activiteiten.
 • met peers wilt debatteren over actuele en praktijkgerichte douane-, accijns- en transporttopics.
 • wilt netwerken met belangrijke spelers uit de douane- en transportwereld