Alles wat u moet weten in 1 dag

 

Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda.

Onze congressen en studiedagen

Digital Tools Experience Day

24 oktober 2017, Bluepoint Antwerpen

Vandaag bestaan er ontelbare superhandige én tijdbesparende online tools waarmee u taken veel handiger, sneller en efficiënter kunt uitvoeren. Hoe zet u een virtuele meeting op? Met welke software werkt u met uw internationale collega's op één document? En hoe krijgt u in een mum van tijd uw to do's en uw projecten gepland in de cloud?

 

 

Belgian Insurance Conference

21 november 2017, Aula Magna, Louvain-la-Neuve

Now is the right time to Understand, to Move, to Invest & to Innovate

BIC 2017 opent de discussie. Coach Cédric Dumont, advocaat Philippe Laurent en online marketing manager Hans Smellinckx hebben het over de perceptie van risico’s, robotica en artificiële intelligentie en de verwachtingen van de consument. Gastheer Christophe Deborsu spreekt met ondernemers David Boucard (WeAssur) en Jean-Charels Velge (Qover) over de mogelijkheden van insurtech. In de namiddag steekt u veel op tijdens de interactieve workshops over risicointerceptie, mobiliteitskwesties, insurtech, databeheer, robotica en artificiële intelligentie, innovatieve dienstverlening en nieuwe marktspelers en doelgroepen.

The Future of hr: employee engagement is key

28 november 2017, Den Berg Londerzeel

Tijdens dit congres krijgt u antwoorden op vragen zoals:

  • Wat is de impact van de technologische, demografische en economische evoluties op de rol van HR?
  • Hoe kan HR zich voorbereiden op de toekomst?
  • Welke veranderingen zijn nodig en hoe doe je dat nu concreet?
  • Hoe verkrijg je geëngageerde medewerkers?
  • Welke rol moet HR spelen bij digitalising?

Nationaal Assistant Congres

5 december 2017, Husa President Park Hotel Brussel

Het jaarlijks event voor elke assistant: jump in!

Al 10 jaar kunt u op ons Nationaal Assistant Congres terecht voor inspiratie, praktische inzichten, nieuwe tools, efficiënte tips en een stevige dosis motivatie! Ruim 1 100 deelnemers gingen u al voor. Spring met ons mee in het gloednieuw programma van dit jaar en keer terug naar de werkvloer met een flinke dosis goesting en enthousiasme!

Ondernemingsfiscaliteit anno 2017/2018: actuele topics toegelicht

5 december 2017

In vijf jaar tijd bezochten meer dan 700 tax-professionals het congres 'Dag van de Fiscaliteit' van Kluwer Opleidingen. We sluiten 2017 dan ook af met deze succesvolle formule - in een nieuw kleedje.

Op 5 december 2017 blikken fiscale topexperten terug op het afgelopen jaar én kijken ze samen met u vooruit naar wat er zal wijzigen in 2018 op het vlak van fiscaliteit, accountancy en vennootschapsrecht.

Dag van de Controller

7 december 2017, Bluepoint Antwerpen

  • Ruim 400 finance professionals namen al deel.
  • De ideale mix tussen inspireren én leren
    In de voormiddag bieden onze experts inzichten en inspiratie in de constant evoluerende wereld van controlling in 3 boeiende plenaire sessies. In de namiddag heeft u de keuze tussen 2 interactieve opleidingen. Hier bieden onze trainers u praktische handvaten en duikt u diep in de gekozen materie. Met hun input kan u ook meteen concreet aan de slag!

 

Projectmanagement - workshopdag 2017

8 december 2017, Congres- en Erfgoedcentrum Lamot Mechelen

Kom naar de 'Projectmanagement workshopdag 2017' … en laad volop uw batterijen op om uw projecten in 2018 met kennis van zaken aan te pakken!

 

 

Paralegal Day

12 december 2017, Holiday Inn Brussels Airport

Elke dag opnieuw staat u als paralegal voor diverse uitdagingen. Op de Paralegal Day maakt u kennis met inzichten en tips op maat van de paralegal. U verdiept zich in thema's die dicht aanleunen bij uw dagdagelijkse praktijk, u leert verschillende visies op uw functie kennen en legt interessante contacten voor de toekomst.

Dag van de Douane

19 december 2017, Bluepoint Antwerpen

Ook dit jaar krijgt u de meest brandende topics voorgeschoteld

door een team van experten uit de douanesector.

Zowel privéspelers als ambtenaren komen verschillende topics toelichten vanuit hun werkperspectief.

De 'Dag van de Douane' is een must als u:
-
op de hoogte wilt zijn van de impact van de douanewetgeving op uw activiteiten.
-
met peers wilt debatteren over actuele en praktijkgerichte douane-, accijns- en transporttopics.
-
wilt netwerken met belangrijke spelers uit de douane- en transportwereld