Alles wat u moet weten in één dag

Kluwer Opleidingen verzamelt alles wat u wilt en moet weten in verschillende boeiende congressen en studiedagen. Topprofessionals uit uw vakgebied brengen u concrete tips, praktische vaardigheden en relevante kennis. In slechts acht uur bent u helemaal up-to-date. Maak er een professioneel topjaar van. Blokkeer de data nu al in uw agenda.

Pensioencongres

31 januari 2017 - Business Faculty, Brussel (Neder-Over-Heembeek)

Ook al liggen de grote pensioenhervormingen alweer een tijdje achter ons, de pensioenproblematiek blijft in de Belgische ondernemingen meer dan actueel. De regering Michel kondigde in haar regeerverklaring van 17 oktober 2016 aan dat de betaling van een pensioen ook aan de toekomstige generaties moet worden gegarandeerd. Zo wil ze de laagste pensioenen herwaarderen en de solidariteitsbijdrage op pensioenen verminderen, om de koopkracht te verhogen. Het is dus duidelijk dat het bestaande beleid en de geplande hervormingen verder gezet zullen worden.

Hoog tijd dus om een balans op te maken: waar staan we met de geplande hervormingen en wat staat ons nog allemaal te wachten? Met ons Pensioencongres houden we voor u de vinger aan de pols.

OP.RECHT Congres: Management van Justitie: voor wie?

10 februari 2017, Congres- en Erfgoedcentrum Lamot, Mechelen

Management is zeker een middel om het werk van de professionelen te verbeteren. De vraag is echter welke kansen het modern beheer van Justitie biedt om de dienstverlening aan de burger en de samenleving te optimaliseren. Loskomen van de bestaande manieren van werken en structuren is echter niet gemakkelijk, maar noodzakelijk opdat Justitie ook in de toekomst mee voor vrede in de samenleving kan zorgen. We stellen ons de vraag welke verbeteringen in de werking van Justitie ook echt iets opleveren voor de burger?

 

Dag van de projectmanager

Save the date! 7 juni 2017

Niet minder dan 250 projectmanagers verzamelden op 15 juni 2016 in het ALM (Berchem) voor de 8ste editie van de Dag van de Projectmanager.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het programma voor de 9e editie van de Dag van de projectmanager.  De datum staat wel al vast. 

 

Excel Experience Day

Save the date! 14 juni 2017, Business Faculty (Brussel)

  • Reeds 2 592 deelnemers en 13e editie!
  • Dé jaarlijkse place-to-be voor frequente en enthousiaste Excelgebruikers
  • Maar liefst 24 parallelsessies op alle niveaus én met maximum leerresultaat
  • Learning by doing
  • Tips, tricks en ongekende toepassingen geven uw Excelkennis een ferme boost!

Nationaal Assistant Congres

Save the date! 5 december 2017

Op 6 december 2016 verzamelden niet minder dan 108 assistants voor weer een succesvolle editie van het Nationaal Assistant Congres.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het programma voor de 8e editie van het Nationaal Assistant Congres.  De datum staat wel al vast.