Sales en customer centricity: een uitdaging!

In sales is stilstaan achteruitgaan. Want de markt verandert. De wensen van de consument evolueren. En de verkooptechnieken die ooit zo doeltreffend waren, zijn toe aan vernieuwing. Hoe overleeft u in die context? Door u flexibel op te stellen en uw saleservaring geregeld aan te vullen met nieuwe inzichten – tijdens een verkooptraining.     

Verkoopt u niet, maar gaat u wel dagelijks om met klanten? Dan herkent u die situatie ook. Customer centricity is tegelijk uw doel en uw middel. En dankzij de trainingen rond sales en klantgerichtheid van Kluwer Opleidingen verliest u die klant geen moment uit het oog.

 

Verkooptraining en commercieel inzicht

Zet u uw eerste stappen in het salesdomein? Wilt u uw skills uitdiepen met een opleiding sales- of accountmanagement? Of streeft u naar onovertroffen klantgerichtheid? Bij Kluwer Opleidingen vindt u dé training die aansluit bij uw jobprofiel, kennisniveau en uitdaging

 

Zó scherpt u uw verkooptechnieken en customer centricity aan

  1. U krijgt waardevolle inzichten van succesvolle salesmanagers en commerciële experts.
  2. U groeit als beginner of gevorderde salesprofessional in uw rol door concrete oefeningen en rollenspelen. Zo verstevigt u uw huidige salesvaardigheden.
  3. U krijgt directe feedback op uw eigen cases en projecten en op de vraagstukken waarmee u dagelijks worstelt: van salesgesprekken en verkoopmanagement tot customer service.

Opleidingen in de kijker

Sales: training voor starters

De fundamenten van een succesvolle salescarrière

11 oktober 2017, Affligem

Masterclass Sales Management van A tot Z

Leg in 8 dagen een stevig fundament voor een succesvolle sales management carrière!

3 oktober 2017, Sint-Martens-Latem

Advies nodig?

Hebt u nog inhoudelijke vragen of concreet advies nodig over deze opleidingen? Contacteer ons.

marleen-de-greef

Advies nodig over een van deze opleidingen?

Marleen De Greef

Productmanager

Tel. +32 15 45 34 38

Marleen.Degreef@wolterskluwer.com

Groepsopleiding op maat van uw bedrijf?

Koen Dierckx

Learning consultant

Tel.: +32 475 92 49 09

Koen.Dierckx@wolterskluwer.com

Wat zeggen onze klanten?

"

'Masterclass Sales Management van A tot Z' is een zeer goede review van alle aspecten van sales! Gepassioneerd gebracht vanuit de praktijk. Zeer nuttig en direct toepasbaar.

"
Filip Schiettecat, Director Global Business Development, Siemens
"

Qua inhoud is de training 'Sales: training voor starters' een ideale kapstok om je verkoopsgesprek aan op te hangen. Na deze opleiding beschik je over een concreet actieplan met praktische tips & tricks.

"
Niki Claes, Technical Department manager, Wago Belux

Download uw catalogus sales

met een volledig overzicht van alle opleidingen academiejaar 2017-2018. Boek uw opleiding voor 23 september en ontvang 10 % korting op een opleiding naar keuze. U vindt uw kortingscode op de cover van de catalogus.