Nieuw: online taalcoaching na uw opleiding

Wie een opleiding volgt bij Kluwer Opleidingen, kan die nu ook uitbreiden met een taalcoaching Frans of Engels.

Diverse professionals, zoals sales people, managementassistants en projectmedewerkers, hebben steeds meer internationale contacten. Werkgevers verwachten van hen een stevige talenkennis.

Daarom lanceren Kluwer Opleidingen en ElaN LanguagesLanguagePro’: een online taalcoaching, 100 procent op maat uitgewerkt.

LanguagePro sluit mooi aan bij wat u leert in uw opleiding. Na de opleiding spijkert u uw talenkennis bij in 5 individuele sessies in Frans of Engels. U volgt de lessen online op een plaats en een moment naar keuze.

LanguagePro kost 249 euro (excl.21% btw). Naast de taalcoaching krijgt u ook een jaar lang toegang tot een zelfstudietool om onbeperkt te oefenen en tot een databank met nieuws en artikels, omgevormd tot lesmateriaal.

Meer info: Gude Verhaert, gude.verhaert@wolterskluwer.com, tel.: 015 36 21 64.

Wilt u meteen reserveren voor deze online taalcoaching?
Maak uw keuze uit éénvan onze opleidingen en duid bij uw inschrijving in het opmerkingenveld aan dat u ook intekent voor LanguagePro. Vermeld zeker ook uw taalkeuze (Frans, Engels) bij uw inschrijving.

Volgde u vroeger al een opleiding bij ons en wilt u deze kennis graag ook in een andere taal toepassen? Stuur dan even een mailtje aan Gude Verhaert met vermelding van LanguagePro.

Demo

Bekijk in dit filmpje hoe zo'n taalcoaching precies verloopt: