Spoonful of learning sessies

Investeren in leren? Natuurlijk. Maar hoe en bij wie? En welke garantie hebt u dat uw teams na een training bij Kluwer ook écht over nieuwe competenties beschikken? En dat ze zin hebben om ermee aan de slag te gaan.

We begrijpen uw aarzeling. Daarom investeren wij éérst en organiseren we gratis avondsessies rond één specifiek thema. U ontdekt er wat onze trainers in huis hebben en hoe Kluwer Opleidingen werkt. We laten ook open en bloot zien welke impact we eerder al gemaakt hebben bij onze klanten.

Zo keert u huiswaarts met veel inzicht in onze aanpak. En bomvol inspiratie.

Onze beste sprekers

Stel dat u zelf een voorproefje van uw producten of diensten geeft aan uw klanten. Wat toont u dan? Juist: het beste dat u in huis hebt. En dat zijn bij ons fantastische sprekers, coaches, trainers en ideeënkanonnen. Ze ballen hun verhaal samen in mini-sessies die u van de eerste tot de laatste seconde boeien.

Onze spraakmakendste thema’s

We hebben het tijdens onze spoonful-sessies over stress, innovatie, customer centricuty, ... dé thema’s waar uw bedrijf vandaag écht van wakker ligt. U krijgt vernieuwende inzichten en alles-veranderende perspectieven. En u ziet meteen glashelder voor wie en waarom een uitgebreidere training onmisbaar is.

 

Onze mooiste locaties

We nodigen u graag uit op locaties met een verhaal. Plaatsen die aanzetten om te praten, te dromen en vooruit te denken. Zo trekken we de eerste keer naar het Huis van de toekomst, een plek vol ideeën en trends waar u gegarandeerd weer vertrekt met een heerlijke sense of urgency bij al uw plannen.

 

Snel inschrijven

Een spoonful voedt jammer genoeg niet zoveel monden. We beperken de sessies daarom tot enkele tientallen mensen. Dat zorgt trouwens voor de grootste interactie. Snel inschrijven is dus de boodschap.

 

Helemaal gratis

Spoonful-sessies zijn proevertjes. En dus zijn ze helemaal gratis, hoeveel koffie u ook drinkt of hoe lang u achteraf ook blijft netwerken. Omdat de plaatsen beperkt zijn, vragen we een no-show fee van 50 euro als u zonder verwittigen niet komt opdagen.

 

 

Van zes tot tien

We laten onze spoonful-sessies mooi aansluiten op uw normale werkdag. Om zeven uur steken onze sprekers van wal (maar u mag uiteraard al vanaf 18u komen aperitieven). Om tien uur gaat de beamer uit.

Volgende spoonful of learning sessies

Change en Relationship Systems Intelligence™

17 oktober 2016, Salons De Romree - Grimbergen

  • Hoe deze nieuwe “Intelligentie” ondersteunt bij het creëren van vernieuwing en het omgaan met change in organisaties in onze VUCA –wereld (Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguïty)
  • Hoe Relationship Systems Intelligence™ bijdraagt tot het creëren van High Performing teams en Organisaties
  • Hoe deze inzichten helpen bij kennisdelen en goede besluitvorming
  • Waarom werken en coachen vanuit het “relatie perspectief” zo efficiënt is
  • Wat Relationship Systems Intelligence™ toevoegt aan de intussen vertrouwdere benaderingen van Emotionele of Sociale Intelligentie
  • Case Business Unit Management Team Wolters Kluwer Belgium – Paul De Ridder- BU Director

Trainer: Katelijne Rotsaert, Trainer & Organisatie coach, Kluwer Learning

 

 

 

Ja, ik schrijf me in

Vorige spoonful sessies

Change en Relationship Systems Intelligence™

20160607_193224

Op 7 juni 2016 vond de spoonful of learning sessie met als topic Change en Relationship Systems Intelligence™ plaats.

Onze trainers Katelijne Rotsaert en Mireille Bavré legde het principe van ORSC en Relationship Systems Intelligence™ uit en zette de deelnemers aan het werk in verschillende teams. 

Kon u niet aanwezig zijn en spreekt dit onderwerp u aan. Neem dan contact op met onze Learning Consultant, Jaan Couvreur.

Bekijk hier de presentatie

Innovation & digital workplace

20160512_204434

Op een zonnige 12 mei 2016 vond de spoonful of learning sessie met als topic Innovation & digital workplace plaats.

Onze trainer Filip Moriau nam ons mee naar de postknowledge era. En sprak over 'desisive action',  'being emotional connected' , 't-profiles', 'the new values opf people management', en nog zoveel meer. 

Kon u niet aanwezig zijn en spreekt dit onderwerp u aan. Neem dan contact op met onze Learning Consultant, Barbara Verschueren.

Bekijk hier de presentatie

Customer Centricity

20160301_191331

Op 1 maart 2016 ging onze tweede spoonful of learning sessie door in Technopolis Mechelen.
Topic van die avond was Customer Centricity gebracht door onze trainers Petra Schiller en Catherine Schoesetters.

Kon u niet aanwezig zijn en heeft u interesse in dit topic. U kan de presentatie van deze avond bekijken of neem contact op met onze Learning Consultant, Caroline Savoye.

Download de presentatie

Van stress naar veerkracht

Op 17 december 2015 ging onze eerste spoonful of learning sessie door: van stress naar veerkracht.

Onze coaches vertelde over stresspreventie, en toonden de werking van de stressmeter. Ze legden de wetenschappelijke basis van stress bloot én gaven inzicht in methodes die écht werken. Cases van klanten lieten zien hoeveel impact u kunt maken door gericht in te grijpen op stress.

Kon u niet aanwezig zijn en heeft u interesse in dit topic. U kan de presentatie van deze avond bekijken of neem contact op met onze Learning Consultant, Koen Dierckx.

Bekijk hier de presentatie